Constanța Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de polițistii locali. Mașini ridicate și amenzi aplicate

  Staționări neregulamentare, Sursa foto: Primăria Constanța

Desfășurarea circulației rutiere fără evenimente neplăcute și în siguranță reprezintă o prioritate pentru Direcția Generală Politia Locală Constanța.


Autoturismele oprite/staționate în locuri interzise reprezintă un pericol pentru participanții la trafic.


Zilele trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.


Au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale în valoare 26.400 lei și 176 de puncte de penalizare în conformitate cu prevederile Codului Rutier.


De asemenea, 14 autoturisme au fost ridicate și transportate în parcul auto al municipalității.

 

Încă o dată, polițistii locali atrag atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație.

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro., transmite Primăria Municipiului Constanța. 



Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de polițiștii locali! Amenzi și mașini ridicate la Constanța (FOTO)

02 Mar 2023 1128

Opririle și staționările neregulamentare, sancționate de polițistii locali. Amenzi la Constanța

24 Nov 2022 1262

Constanţa. Comerţul ilicit, apelarea la mila publicului şi oprirea neregulamentară, sancţionate de poliţiştii locali (galerie foto)

07 Sep 2018 2358