Actualitate

Constanța. Parcul Dragoslavelor, ținta actelor de vandalism (galerie foto+video)

 
  • Acte de vadalism la Constanța, în Parcului Dragoslavelor, unde o parte din mobilierul urban a fost vandalizată.
  • Parcul va fi dotat cu mobilier urban suplimentar pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea, iar reabilitarea peisagistică a spațiului verde va fi realizată de specialiști în domeniu.
Nici nu a început bine reamenajarea Parcului Dragoslavelor și deja o parte din mobilierul urban a fost vandalizată.

Poliția a fost sesizată în această seară de locuitorii din Faleză Nord în legătură cu niște tineri care au smuls o bancă și o aruncau peste gard.

Ajunși la fața locului, colegii noștri au surprins trei minori, cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care au fost sancționați contravențional cu o amendă de 500 de lei fiecare, pentru distrugerea elementelor de mobilier urban.

Amintim faptul că lucrările începute de Primăria Constanța la Parcul Dragoslavelor au început cu modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor, apoi se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone.

Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă.

Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitness sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.

Parcul va fi dotat cu mobilier urban suplimentar pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea, iar reabilitarea peisagistică a spațiului verde va fi realizată de specialiști în domeniu.

Rugăm cetățenii care observă astfel de comportamente ce ne fac rău tuturor să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța, a transmis Primăria Municipiului Constanța.

Sursa foto-video: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

2013. Un copil a murit într-un parc de distracţii la Eforie Magistrații din Constanța încearcă de șapte ani să elucideze cazul.

06 Jun 2020 746

Avarie RAJA. Unde este și cât va dura remedierea. Cine este afectat

05 Jun 2020 386

Stelian Ion (USR) “În calitate de primar, mă voi implica pentru ca locuitorii orașului să respire aer curat și să se bucure de plaje însorite și de verdeață ”

05 Jun 2020 2469

USR-Comunicat de presă Constănțenii ar trebui să se bucure de un parc pe terenul dintre ansamblul “Spectrum” şi cartierul ridicat de “Fincogero”, locul unde se pregătea tunul imobiliar despre care trăgeam deunăzi un semnal de alarmă

04 Jun 2020 648

Încă 58 de camere de supraveghere în Constanța. Unde au fost instalate

04 Jun 2020 915

Constănțeanul supărat Vor banii înapoi. Regulamentul parcărilor a fost anulat, însă doar cine contestă în instanță amenzile sau plata prin SMS poate obține anularea acestora

03 Jun 2020 2993

Constanța Cum arată parcarea de pe strada Parâng, în urma lucrărilor efectuate de echipele Confort Urban (galerie foto)

30 May 2020 1563

Decebal Făgădău „Trebuie să privim cu realism și cu pragmatism spre bătăliile electorale ce ne așteaptă“

28 May 2020 843

Primăria Constanța Continuă lucrările de asfaltare a parcării situate pe strada Ștefăniță Vodă

28 May 2020 554

Sistematizare pe verticală, în municipiul Mangalia. Ce lucrări anunţă Primăria (document)

21 May 2020 626

Străzile şi parcările din Cernavodă, asfalate de Getnic Construct Serv SRL (document)

21 May 2020 1780

Constănțeanul supărat Locuitorii din Faleză Nord reclamă treaba de mântuială făcută de Primăria Constanța în parcul Dragoslavelor (galerie foto)

21 May 2020 2070

Veste bună pentru iubitorii de istorie Vestigiile cetății antice Tomis din Parcul Arheologic Constanța, pot fi identificate începând de ieri (galerie foto)

20 May 2020 665

Echipele Primăriei Constanța reamenajează locul de joacă din Piațeta Far

18 May 2020 531

Constanța. Alertă la pompieri. Unde intervin acum. Ce s-a întâmplat (galerie foto+video)

16 May 2020 1746