UPDATE. Constanța Pericol în trafic! Șofer beat și fără permis depistat de polițiștii locali pe bulevarul Alexandru Lăpușeanu

Foto: Primăria ConstantaUn conducător auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat în trafic de polițiștii locali din Constanța. 

Potrivit unui comunicat al DGPL Constanța, polițiștii locali au surprins în trafic, joi, 16 martie, pe Bdul Lăpușeanu din municipiul Constanța, un conducător auto care a circulat pe strada Soveja și a piedut controlul volanului, intrând pe contrasens.

„Echipajul de poliție locală a procedat la urmărirea autovehiculului spre Satul de Vacanță. Conducătorul auto a oprit pe aleea secundară de lângă un centru comercial și împreună cu un copil au încercat să fugă.
Polițiștii locali au interceptat persoanele în cauză în vederea stabilirii identității acestora și luarea măsurilor legale care se impun.
Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu deținea actele autovehiculului, la fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție din cadrul IPJ Constanța - Biroul rutier, în vederea continuării cercetărilor.
Ulterior, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul suspendat, iar inspecția tehnică periodică și asigurarea autovehiculului erau expirate“ - au mai precizat reprezentanții DGPL Constanța.

În cazul în care sesizați astfel de fapte care pun în pericol siguranța publică, polițiștii recomandă apelarea la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.