Constanța Peste 1000 de genți de voiaj nedeclarate, depistate într-un container sosit din China

Sursa foto: Garda de CoastăPoliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au descoperit, într-un container sosit din China, peste 1.100 genți de voiaj din material textil, în valoare de aproximativ 250.000 lei, bunuri nedeclarate pe documentul vamal de import. 

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 20.02.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală. 

„În fapt, în data de 17.02.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București.
Astfel, echipa comună a descoperit 1.108 genți de voiaj, nedeclarate pe documentul vamal de import.
Produsele, în valoare de aproximativ 250.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Genţi confiscate la Agigea

25 Jan 2014 1166