Constanța Poziția McDonald’s, cu privire la închiderea restaurantului din zona Delfinariu

  • Veste pentru amatorii de fast food din Constanța: se va închide restaurantul McDonald's din zona Delfinariu.
  • Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare.
Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare. La redeschidere, restaurantul va avea un interior nou și va integra noul sistem digital McDonald’s. Modernizarea restaurantului constă în remodelarea completă a bucătăriei și mai multe facilități de comandă, mai rapide și mai ușoare.

Iulia Boieriu de la Graffiti PR, agenția de PR pentru McDonald’s în România, a tranmis următoarele: Ca parte a strategiei noastre de a le oferi clienților cea mai bună experiență McDonald’s, continuăm să facem investiții semnificative pentru a aduce cea mai nouă tehnologie în restaurantele noastre. Restaurantul McDonald’s Delfinariu este închis timp de două săptămâni pentru renovare. La redeschidere, restaurantul va avea un interior nou și va integra noul sistem digital McDonald’s. Modernizarea restaurantului constă în remodelarea completă a bucătăriei și  mai multe facilități de comandă, mai rapide și mai ușoare.

Astfel, clienții vor putea plasa singuri comanda pe kiosk-uri, o vor putea personaliza în funcție de preferințe și vor putea alege să plătească în siguranță direct la kiosk, contactless. Mai mult, utilizatorii aplicației de mobil McDonald’s vor putea scana ofertele direct la aceste ecrane de comandă. Suntem încântați să le prezentăm clienților noștri restaurantul McDonald's Delfinariu cu noile funcționalități foarte curând.

În acest moment, peste 40 de restaurante McDonald’s din cele 86 din țară au noua tehnologie integrată.

Citește și: Veste pentru amatorii de fast food din Constanța Se va închide restaurantul McDonald's din zona Delfinariu

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Veste pentru amatorii de fast food din Constanța Se va închide restaurantul McDonald's din zona Delfinariu

02 Nov 2020 37403

Aleşii locali vor să modifice clauzele contractului de concesiune încheiat de Municipiul Constanţa cu McDonald's România SRL (document)

25 Feb 2019 2025

Managerul unui restaurant McDonald's opărit cu ulei încins!

06 Mar 2016 1180

Banc O doamna de 44 de ani...

04 Jul 2015 1485

Criză la McDonald's Directorul general Don Thompson a demisionat

29 Jan 2015 958