Constanța Restaurantul Delfinul, închis definitiv de Protecția Consumatorului (GALERIE FOTO)

Restaurantul Delfinul, foto: CJPC ConstanțaComisarii CJPC Constanța au propus măsura închiderii definitive a Restaurantului Delfinul din Constanța după ce s-a constatat că deficiențele depistate în urma controlului nu au fost remediate. 

„În baza unui apel telefonic, prin care am fost anunțați că unitatea de alimentație publica oprița temporar de la prestarea de servicii până la remedierea deficientelor constatate funcționează o echipa de comisari din cadrul CJPC Constanta, s-a deplasat în vederea verificării remedierii deficientelor menționate în procesul verbal de constatare a contravenției. S-a constatat că nu se remediase deficientele, operatorul economic sfidând măsură dispusa. Desi nu remediase abaterile care pun în pericol sănătatea consumatorilor operatorul economic continua să servească preparate culinare consumatorilor. S-a întocmit un nou document de control aplicandu-se sancțiunea de 6.000 lei și s-a propus măsură complementara de închidere definitiva a unității“ - au precizat reprezentanții CJPC Constanța. 

Controlul a avut loc ieri, 18 noiembrie 2022 în jurul orelor 15:00 și tot ieiri a fost incheiat documentul de control prin care s-a propus masura de inchidere definitiva, conform reprezentantilor CJPC Constanta. 

Reprezentanții restaurantului au precizat pentru ZIUA de Constanța că vor contesta masura închiderii definitive a restaurantului odata ce vor intra în posesia comunicării acesteia.

Au menționat că au drept de contestație în instanță.

Reprezentanții restaurantului au precizat că ieri au avut o pomană programată și nu au putut să trimită acasa oamenii la jumatate de ora dupa control.

Reamintim că recent Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru MB Delfinul SRL, firmă care deține cunoscutul Restaurant Delfinul de pe strada Flămânda, din Constanța.

Despre MB Delfinul SRL

Firma este înființată în anul 1993, pe strada Flămânda din Constanța. Asociați în firmă sunt George Bileca – 51% și WGB Agrotrading SRL – 49%. Administrator este George Bileca. În anul 2021, firma a raportat 20 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 3,7 milioane lei, cu un profit de 1,21 milioane lei.
 
Pe George Bileca îl regăsim și în firmele WGB Multitrade SRL și Instalclim Service SRL.

WGB Agrotrading SRL este înființată în anul 2019, iar asociați sunt Georgeta și Constantin Bileca.

PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În spiritul tradiţiilor, să petrecem cum se cuvine un Crăciun autentic, propus de restaurantul Delfinul din Constanţa

12 Nov 2016 6960

Restaurantul Delfinul organizează petrecerile ideale de Crăciun, la preţuri imbatabile

19 Dec 2015 5088

Restaurantul Delfinul semnează reţeta evenimentului perfect (galerie foto)

19 Aug 2015 5288