Constanța Sancțiuni contravenționale pentru oprire și staționare neregulamentară


Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile în ceea ce privește oprirea și staționarea neregulamentară a autovehiculelor.

În baza O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice au fost aplicate 90 sancțiuni contravenționale cu o valoare totală a amenzilor de 21.170 lei.  De asemenea, au fost aplicate 185 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 7 autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Poliția Locală recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere, pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.

”Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să se ne semnaleze în continuare probleme întâlnite la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală”, precizează Primăria Municipiului Constanța

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.