Constanța. Trafic restricționat total pe aleea Mimozelor din municipiu

  • Trafic rutier restricționat total pe aleaa Mimozelor din Constanța
Traficul rutier pe aleea Mimozelor din municipiul Constanța este restricționat total, astăzi, până la ora 16.00, pentru efectuarea lucrărilor de recondiționare a carosabilului. 

Primăria Municipiului Constanța informează că astfel de lucrări de asfaltare se vor desfășura și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, de la ora 08.00 până la ora 16.00. 

Ce spune Primăria Constanța

Pe aleea Mimozelor, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului. Echipele SC Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.

Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Perimetrul delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja este în curs de modernizare. Se construiesc zone pietonale și se reabilitează alei de acces către blocuri și spațiile destinate parcării autovehiculelor.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.