Constanța Un bărbat a furat o bicicletă ce aparține sistemului bike sharing. Cercetările continuă

  • În urma verificărilor, polițiștii locali au descoperit că bicicleta în cauză lipsea din evidențele DGSP din seara anterioară acestui fapt.
Un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Locale a depistat pe strada Popa Farcaș din municipiul Constanța un bărbat  care transporta o bicicletă din sistemul de bike sharing fără a deține un card CT BIKE.

În urma verificărilor, polițiștii locali au descoperit că bicicleta în cauză lipsea din evidențele DGSP din seara anterioară acestui fapt.

Iată comunicatul oficial pus la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța 

 Într-un oraș aflat în continuă expansiune și dezvoltare, unde nevoia de fluidizare și reducere a traficului auto se face simțită tot mai mult, mersul pe bicicletă reprezintă un mijloc de transport alternativ la îndemâna tuturor. Mai mult, în această perioadă marcată de pandemie,  bicicleta reprezintă o opțiune sigură pentru deplasările noastre.

Fie că e folosită pentru relaxare, pentru reducerea poluării sau ca mijloc de transport,  bicicleta aduce numai beneficii. De aceea, cele 390 de biciclete puse la dispoziție gratuit de Primăria Municipiului Constanța prin sistemul de bike sharing au fost foarte utilizate anul acesta.

Din păcate, nu toți constănțenii gândesc astfel. Chiar dacă toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, faptele antisociale nu au lipsit.
 
De pildă, zilele trecute, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Locale a depistat pe strada Popa Farcaș din municipiul Constanța un bărbat care transporta o bicicletă din sistemul de bike sharing fără a deține un card CT BIKE.

În urma verificărilor, polițiștii locali au descoperit că bicicleta în cauză lipsea din evidențele DGSP din seara anterioară acestui fapt.

Ținând cont că fapta persoanei respective întrunea elementele constitutive ale infracțiunii de furt în scop de folosință (art. 230 din noul Cod Penal), a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante iar  persoana a fost predată lucrătorilor Secției 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța  

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Amenzi uriașe aplicate de polițiștii locali. Ce nereguli au fost constatate

18 Jan 2022 562

Femeie amendată cu 3.000 de lei pentru că şi-a abandonat câinele într-un parc, legat, fără apă și mâncare

16 Jan 2022 994

Interviu Online Avocata Laura Andrei – de ce Zona Peninsulară și nu alt cartier al Constanței?

15 Jan 2022 2990

Constanța Amenzi aplicate de Poliția Locală pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu

14 Jan 2022 614

Prostia omenească. Amenzi de până la 2.500 lei pentru sârmele de întins rufe amplasate pe fațada blocurilor din Constanța

01 Jan 2022 2316

Constănțean, amendat de Locală cu 400 de lei pentru că și-a parcat mașina „într-un spațiu mixt format din asfalt, pământ și bordură“. Primă victorie în instanță

30 Dec 2021 19808

Bucureștenii de la AES Solution Systems vor interconecta sistemele video locale ale unităților școlare din Constanța la dispeceratul Poliției locale

30 Dec 2021 1842

Imaginea zilei Poliția Locală Constanța a împărțit ceai către locatarii blocului distrus în incendiul de pe strada Nicolae Grindeanu (VIDEO)

16 Dec 2021 2731

Constanța Respectarea regulilor de circulație nu este opțională! Zeci de amenzi aplicate de polițiști într-o singură zi (GALERIE FOTO)

06 Dec 2021 875

Constanța Deșeurile trebuiesc depozitate în spații special amenajate! Poliția Locală a aplicat amenzi (GALERIE FOTO)

03 Dec 2021 643

Avertismentul fostului șef de la Rutieră, prefigurat de ancheta din Constanța 30 de percheziții, inclusive la Brigada Rutieră din Capitală!

26 Nov 2021 1376

Constanța Șoferii care nu au fost atenți sau au ales să ignore semnificația indicatorului „Accesul interzis”, sancționați (GALERIE FOTO)

24 Nov 2021 1027

#Dobrogea143 Ionuț Dumitru, directorul general al Direcției Generale Poliția Locală Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

20 Nov 2021 2001

Gunoiul aruncat pe spațiul public, în atenția polițiștilor locali constănțeni. Amenzi aplicate săptămâna trecută (GALERIE FOTO)

16 Nov 2021 681

Intervenție în forță a polițiștilor locali în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

09 Nov 2021 5514