Constanța Ziua 2 a Festivalului Neversea. Nume sonore de pe scena mondială au răsunat pe plajă (GALERIE FOTO și VIDEO)

foto ZIUA de Constanța

Festivalul NEVERSEA a debutat joi, 7 iulie, la malul mării cu artişti de top şi cu muzică pentru diferite categorii de public.

Constănțenii și turiștii s-au adunat cu mic cu mare la mult așteptatul festival.
 
Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond.
 
În această seară, artista spaniolă B Jones va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de DJ Dark & Menthol, Smiley, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero și Quintino.

foto: ZIUA de Constanța

Scenele secundare găzduiesc la rândul lor artiști de top din lumea muzicii electronice underground precum Christian Loffler, Hernan Cattaneo, HVOB, Kasia, Raresh, Netsky, Malaa, Grasu XXL, Deliric X Silent Muse Orchestra, Killa Fonic și mulți alții. Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe neversea.com și în aplicația mobilă Neversea Festival.

Scena Temple este casa genului techno și tech house și găzduiește artiști în premieră precum Paul Kalkbrenner sau Amelie Lens. Pe această scenă vor mai urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Jamie Jones, Mahony, Milo Spykers, Nina Kraviz, Priku, Raresh, Richy Ahmed, Sit și Sublee B2B Cap. Fenomenul românesc de trap va fi prezent pe scena The Ark cu Ian, Yny Sebi, AlbertNbN, Arkanian x Arael x Zannidache, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. Tot aici se va auzi dubstep de la Borgore și DJ Shiver, și drum & bass și liquid de la Dirtyphonics, DJ Wicked și Netsky.Pe scena The Ark vor cânta și rapperul bbno$, care vine pentru prima oară la festivalul Neversea, și mulți alți artiști români printre care Culese din Cartier și Grasu XXL. Scena Daydreaming, locul de unde fanii pot admira răsăriturile perfecte, îi aduce pe Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), HVOB, Hernan Cattaneo, Hot Oasis, Kerala Dust, Lee Burridge, Marwan, Oliver Kolektzi, Sebastian Leger și mulți alții. Pe scena Oasis urcă DJ români și internaționali apreciați din lumea tech house și deep house, printre care Claptone, Anna Tur, Kasia, Korolova, Le Twins, Ferreck Dawn, Moonsound, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo.


În festival există și alte music spots și activări interactive ale partenerilor, zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje. 50 de vendori sunt prezenți cu o varietate de mâncăruri, de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau înghețată. Parov Stelar, foto: ZIUA de Constanța

„Nu este un festival doar pentru oameni, ci și pentru artiști datorită bunei organizări. Pentru tineri, le urez să își urmeze inimile. Piesa mea preferată este Yesterday de la Beatles", a spus artistul Parov Stelar, care a precizat că a rămas uimit de locația evenimentului.

Este pentru a doua oară când vine in România și pentru prima oară pe litoralul românesc.

foto: ZIUA de Constanța

Smiley a urcat pe scenă. 
 

Smiley, foto: ZIUA de Constanța

Mi-a plăcut foarte mult cum m-a primit publicul. Au venit foarte mulți oameni să mă vadă, vin foarte mulți tineri. Mă bucur foarte tare că știu piese pe care le-am lansat când nici nu erau, a spus Smiley


Întrebat care este diferența de vibe dintre Neversea și Untold, Smiley a răspuns despre Neversea că e un cocktail răcoros de vară.

 

Untold e un shot de tequila, pe când Neversea e un cocktail răcoros de vară., a spus Smiley. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primele abonamente la MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte, puse în vânzare săptămâna viitoare

03 Nov 2022 608

NEVERSEA 2023 - 6-9 iulie Fanii își pot rezerva abonamentul cu 1 euro doar prin platforma extasy, începând de joi, 27 octombrie 2022

27 Oct 2022 657

Magia UNTOLD Cum va arăta parcul tematic de Crăciun, în București (randări foto)

25 Oct 2022 1821

UNTOLD organizează, în premieră, un târg tematic de Crăciun la București

20 Oct 2022 675

Constanța A început spectacolul la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă (GALERIE FOTO)

01 Sep 2022 1012

Sportivi din 17 țări participă la Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Constanța (GALERIE FOTO)

31 Aug 2022 655

Festivalul Neversea, o manifestare fără incidente de securitate. Mesajul ISU Dobrogea

14 Jul 2022 735

NEVERSEA 2022 s-a desfășurat în condiții optime de siguranță (GALERIE FOTO)

14 Jul 2022 1473

Activități de informare şi conștientizare, derulate de Agenția Națională Antidrog

11 Jul 2022 684

ISU Dobrogea Peste 160 de pompieri salvatori au fost la datorie la Festivalul Neversea (VIDEO

11 Jul 2022 704

Neversea 2022, cea mai impresionantă ediție de până acum Peste 260.000 de oameni, în cea de-a patra zi de festival

11 Jul 2022 1118

Neversea, la ziua 4! Ritmurile electrizante fac din nou scenele să vibreze (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Jul 2022 1152

Festivalul Neversea, Ziua 3. Spectacol de excepție cu trupa Black Eyed Peas. Peste 70.000 de spectatori prezenți pe plajă (GALERIE FOTO)

10 Jul 2022 1569

Constanța Ziua a treia a Festivalului Neversea. Artiști de excepție vor face spectacol la malul mării (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jul 2022 1762

Neversea a fost și aseară centrul distracției din România pentru peste 67.000 de fani ai muzicii

09 Jul 2022 1074