Constănțeanca Daniela Marișcu, de la Imperiul Leilor, a înființat o nouă companie




O nouă companie își face loc pe piața activităților creative și recreative, antreprenoarea Daniela Marișcu înființând, prin firma Aqua Azur din județul Constanța, societatea Touch Urban Nature SRL.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României, unde se precizează că sediul social al noii firme este în județul Ilfov, comuna Ștefăneștii de Jos, pe strada Fericirii nr. 1, activitatea principală fiind reprezentată de alte activități recreative și distractive n.c.a.
 
Capitalul social este de 1.000 de lei, integral vărsat, iar fondatori sunt compania Touch Nature Design SRL Ilfov, Aqua Azur SRL Constanța și Lilica Simona Atinge, cea din urmă fiind și administratorul noii societăți.
 
Despre Daniela Adriana Marișcu
 
Daniela Marișcu, din Constanța, este fost jurat al emisiunii TV Imperiul Leilor, difuzată în România începând cu anul 2020, de către PRO TV, formatul emisiunii fiind produs în circa 30 de țări, pe toate continentele.
 
În cadrul show-ului, cinci oameni de afaceri de succes devin jurați – investitori pentru noi idei de afaceri.
 
Daniela Marișcu a fost jurat al emisiunii în 2020, la lansarea formatului pe piața din România.

 
Sursele oficiale arată că Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu) este asociat și/sau administartor în cinci firme, dintre care două înființate în 2022, alta anul trecut, și una în 2020.
 

Este vorba despre societățile Aqua Azur SRL (50% și administrator) Constanța, Nomad Actual Food SRL (20%) Constanța, Elementx Experience SRL (asociat unic și administrator, fostă Aquatica Experience) SRL Năvodari, Globetrip Development SRL (5%) Reșița, jud. Caraș Severin și asociat în cea mai nouă societate înființată, Touch Urban Nature SRL Ștefăneștii de Jos, jud. Ilfov.
 
Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu) este asociat cu 50% și administrator  în Aqua Azur SRL, alături de Marișcu Marius Valentin, cu sediul în Porta Albă, jud. Constanța, și punct de lucru pe Interioara 3.
 
Societatea a declarat cifră de afaceri anul trecut în valoare de 10.172.784 lei, profit 509.472 lei și doar doi angajați.
 
A derulat 116 contracte publice, în valoare de 4.535.055,44 lei, printre care studiu de prefezabilitate comuna Peștișani (31.03.2021), Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Primăria Galați, Sibiu, Lugoj, Sulina, etc.
 
Societatea s-a înființat în anul 2008, asociați fondatori Marișcu Marius Valentin și Marișcu Daniela-Adriana (pe atunci Moșteanu), cu sediul în comuna Poarta Albă , județul Constanța, la domiciliul asociatei Marișcu Daniela-Adriana (pe atunci Moșteanu), și cu activitate de curățenie.
 
Anii următori, respectiv 2014 și 2016, familia Marișcu a completat obiectul de activitate cu activități complementare construcțiilor, fabricare beton, ipsos și tăierea și fasonarea pietrei, și activități baze sportive, bâlciuri și parcuri de distracții, alte activități recreative și distractive. Societatea are declarat în prezent obiect de activitate lucrări de construcții.
 
Societatea Nomad Actual Food SRLeste înființată în anul 2020, asociat majoritar și administrator este Moșteanu Adrian (80%), sediul social la domiciliul lui Moșteanu Adrian, în comuna Poarta Albă și punct de lucru în Constanța, strada Olteniei 31-33A, spațiu comercial nr. 2, și activitate declarată Restaurante. Societatea are un profit modest în valoare de 54.791 lei și doar doi angajați. 
 
SC Elementx Experience SRL (fostă Aquatica Experience SRL) Năvodari, asociat unic și administrator Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu) , este înființată în anul 2021, declară activitate realizare software la comandă, are un singur angajat și pierdere .
 
SC Globetrip Development SRL (5%) Reșița, jud. Caraș Severin, înființată în anul 2022, Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu) deține 5%, alături de Ștefănescu Radu (54,61% și administrator), Augustinov Petru Daniel (16,63%), Popescu Alexandru Ionuț (11,88%) și Paleu Călin-Dan (11,88%). Societatea a declarat activitate realizare software la comandă, iar asociații majoriatri derulează afaceri în județele Timiș și Prahova.
 
SC Touch Urban Nature SRL, cu sediul social în Ștefăneștii de Jos, jud. Ilfov, are ca asociați fondatori societățile Touch Nature Design SRL (fostă Flori Direct SRL cu același sediu), Aqua Azur SRL Poarta Albă, Constanța,  prin Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu) și Atinge Lilica-Simona, are ca scop  desfășurarea de alte activități recreative și distractive.
 
Pentru a sintetiza, legat de Marișcu Daniela-Adriana (fostă Moșteanu), cifra de afaceri derulată în 2021 este de 10.728.647 lei, cifră reflectată din societățile Aqua Azur SRL și Nomad Actual Food SRL, iar profiturile societăților sunt mai mult decât modeste ,respectiv 564.263 lei.
 
 Touch Nature Design SRL Ilfov, fostă Flori Direct SRL
 
Atinge Lilica-Simona este asociat unic al societății fondatoare, cu nume asemănător cu cea nou înființată, respectiv Touch Nature Design SRL s-a înființat în anul 2014 în București, asociat unic fondator Atinge Lilica-Simona și activitate declarată comerț cu amănuntul în magazine, standuri, piețe.
 
Asociatul unic extinde obiectul de activitate începând din anul 2018, fie cu transport terestru de călători, anul următor declară activitate agenții de publicitate, producție cinematografică , video și programe de televiziune, fie organizare de târguri și congrese.
 
În anul 2020 firma își schimbă sediul social din București în Ștefăneștii de Jos, jud. Ilfov, își schimbă numele din Flori Direct SRL în Touch Nature Design SRL și în scurt timp extinde obiectul de activitate cu activități de întreținere peisagistică.
 
Societatea a declarat pierdere pe anul 2021, cu toate că a declart cifră de afaceri de 260.850 lei și are un singur angajat, iar în anii anteriori cel mai prolific a fost anul 2020, anul pandemiei și al alegerilor electorale, a declarat cifră de afaceri de 693.555 lei și profit de 294.533 lei.
 
Atinge Lilica-Simona a înregistrat la Oficiul de Stat Înregistrarea Mărcilor, la sfârșitul anului 2021, denumirea Reptiland, care poate avea ca scop această asociere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.