Constănțeanul Victor Picu, demis din funcția de șef al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă

  • Potrivit declarației de interese, Picu este și președintele Asociația Sf. Mina din Constanța care a funcționat pe lângă biserica din parcul Tăbăcărie
  • Decizia de demitere a fost semnată la propunerea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru
  • Avocat la bază, Victor Picu a mai deținut funcția de director general în cadrul Primăriei Municipiului București și de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor
 
 
Emanuel Victor Picu a fost demis din funcția de șef al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban.

Decizia de demitere a fost semnată la propunerea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Atribuțiile de șef al ANOFM, cu rang de secretar de stat, vor fi exercitate de secretarul general al instituției, până la numirea unui nou conducător.

Picu a fost consilierul Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Victor Picu și a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă la începutul acestui an.

Avocat la bază, Victor Picu a mai deținut funcția de director general în cadrul Primăriei Municipiului București și de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Victor Picu este membru PNL, fost președinte al organizației Sector 1, în prezent în conducerea Biroului Politic al PNL București. 

Potrivit presei centrale, Victor Picu, secretar de stat în Ministerul Muncii, a fost prins băut la volan, la începutul lunii august, cu o alcoolemie de 0,46% în aerul expirat.

Picu este originar din Constanța, însă a ales calea Bucureștiului, unde și-a finalizat și studiile superioare. Potrivit declarației de interese, însă, Picu a rămas legat de orașul natal, fiind membru și președintele Asociația Sf. Mina din Constanța care a funcționat o bună perioadă pe lângă biserica din parcul Tăbăcărie din municipiul Constanța.


sursa foto: Facebook
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.