Constănţenii, nemulţumiţi de serviciile municipalităţii Iustin-Fabian Roman - „Susţin consolidarea autorităţii Poliţiei Locale"

iustin.jpgConstănţenii din Poarta 6 şi Abator s-au plâns candidatului ARD pe Colegiul 6, Iustin-Fabian Roman, că întâmpină probleme cu iluminatul public şi lipsa intervenţiei Poliţiei Locale. În timp ce locuitorii din Topraisar şi Biruinţa vor înfiinţarea camerelor agricole. 

Este perioada în care candidaţii pentru Parlament fac cunoştinţă cu electoratul. Ieri, Iustin-Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, s-a întâlnit cu locuitorii din Biruinţa şi Topraisar, dar şi din cartierele constănţene Poarta 6 şi Abator. Însoţit de echipa sa de campanie, Iustin-Fabian Roman a discutat cu cetăţenii problemele cu care aceştia se confruntă ca locuitori ai Colegiului 6. De asemenea, alegătorii au aflat şi proiectele pe care candidatul ARD le are pentru Constanţa. „Locuitorii din Topraisar şi Biruinţa mi-au semnalat faptul că au nevoie de ajutor în chestiunile agricole. În urma discuţiei cu aceştia am observat importanţa unei Camere Agricole locale. Agricultorii din judeţul nostru au nevoie de ajutor, de îndrumare şi, bineînţeles, de fonduri", a spus, în urma întâlnirii, Iustin-Fabian Roman. Candidatul ARD a discutat şi cu locuitorii din cartierele constănţene Poarta 6 şi Abator. Oamenii au atras atenţia asupra problemelor legate de iluminat şi de Poliţia Locală. „Problema cetăţenilor din cartierele Poarta 6 şi Abator au fost, în special, iluminatul stradal şi lipsa de intervenţie a Poliţiei Locale. Aşa cum am spus cu mai multe ocazii, din punctul meu de vedere, o viaţă normală este o viaţă în siguranţă, să nu-ţi fie teamă să ieşi pe stradă sau să-ţi trimiţi copilul la şcoală. Susţin consolidarea autorităţii Poliţiei Locale şi naţionale, prin creşterea numărului de poliţişti pe stradă. De asemenea, trebuie să dăm o importanţă sporită creşterii protecţiei legislative a poliţiştilor în faţa infractorilor, concomitent cu verificarea acestora în teren", a declarat Iustin-Fabian Roman, candidatul ARD Constanţa pe Colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Partener Construct General SRL a bătut palma cu Midia Green Energy SA din Năvodari. Contract de peste 850.000 lei (DOCUMENTE)

04 Apr 2024 733

Justiție Constanța Nicolae Urdea, fost primar din Limanu, a fost achitat definitiv!

15 Mar 2024 732

Farul Constanța Fotbaliști de la prima echipă, folosiți în victoria cu Axiopolis Cernavodă (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 2137

Rejudecare după prima condamnare! Un primar și un fost primar din Constanța, trimiși în judecată de DNA, în așteptarea deciziei Tribunalului!

24 Jan 2024 2578

Nicolae Urdea, fostul primar din Limanu, achitat, în primă instanță! Pronunțarea în apel, amânată

16 Jan 2024 606

Nemulțumiri! Tribunalul Constanța a încetat procesul penal faţă de Iusein Visel, fost primar al comunei Dobromir! Dosarul merge la Curtea de Apel

30 Dec 2023 815

Pastilă amară pentru DNA Constanța! Judecătorii au încetat procesul penal faţă de un fost primar din județul Constanța (MINUTĂ)

14 Dec 2023 1507

Imobiliare Constanța Milionarul Gheorghe Manole și fostul consilier municipal Iustin Fabian Roman ridică un complex turistic, la Olimp

13 Dec 2023 4556

România Under-17 s-a calificat la Turul de Elită. Sub tricolor au jucat și fotbaliști de la Academia Hagi

21 Nov 2023 1184

Procurorii DNA, nemulțumiți de achitarea lui Nicolae Urdea, fost primar din Limanu! S-a fixat ziua pronunțării definitive

17 Nov 2023 886

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 31 octombrie 2023

01 Nov 2023 1045

Farul Constanța. Radu și Iustin Doicaru Tatăl, pe stadion, plin de emoții, la debutul în Superligă al fiului. Tricoul de joc, înrămat (VIDEO)

29 Oct 2023 4875

Farul Constanța Hagi, după meciul cu UTA - „Revenim la origini. Aici vom lucra de acum încolo“ (GALERIE FOTO)

27 Oct 2023 2918

Farul Constanța Iustin Doicaru, debut în Superligă la 16 ani. Al 61-lea fotbalist format în Academia Hagi care ajunge în prima divizie (GALERIE FOTO)

27 Oct 2023 2986

Farul Constanța, remiză acasă cu UTA. „Marinarii“ au urcat pe loc de play-off (GALERIE FOTO)

26 Oct 2023 1358