Constănțenii sunt invitați să adopte unul dintre câinii fără stăpân din Adăpostul public de animale abandonate. Care sunt condițiile

  • Primăria anunță ca toate adopțiile sunt gratuite.
 
Primăria Municipiului Constanța invintă locuitorii să adopte unul dintre câinii fără stăpân din Adăpostul pubilc de animale abandonate Constanța. Salvarea unui animal din padoc și integrarea sa într-o familie reprezintă un destin schimbat.
  

„Instituționalizarea nu este o soluție pentru câinii comunitari, chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalul de specialitate. Cățeii au nevoie de un cămin și o șansă la dragoste necondiționată, iar pentru asta este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor“, precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

 
Adăpostul public de animale abandonate Constanța anunță ca toate adopțiile sunt gratuite.
 
Persoanele care decid să facă acest pas trebuie să știe că adopția câinilor se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:
a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;
b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;
c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini;
d) înregistrarea, imediat după adopţie, a câinilor în Registrul de evidenţă a câinilor cu stăpân.
 
Cățeii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.
 
Prin adoptarea unui câine salvați o viață. În cazul în care vă decideți să faceți un lucru minunat vă așteptăm la Adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr.11 fostă Vârful cu Dor nr.5.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apel la iubitorii de animale să adopte câini din adăpostul public de animale abandonate din Constanța. "Fiecare suflet merită să aibă un cămin”

23 May 2022 842

Cum poți adopta un câine fără stăpân

06 Mar 2020 2982

Continuă campania de adopție a câinilor fără stăpân, la Constanța (galerie foto)

21 Feb 2020 1783

Să adoptăm animale, dar cu responsabilitate!

15 Jul 2019 1480

Constanța Peste 220 de câini abandonați și-au găsit o familie iubitoare

18 Jun 2019 1620

Apariţie misterioasă, la Agigea, unde a fost sfâşiată o fetiţă Un câine cu crucea pe frunte

05 Sep 2013 3811