Constantin Matei „CTV va exista, va functiona si va fi mai independent"

CAP_2_Costica_Matei_02.jpg„În ultima perioadă, la uşa noastră au bătut o serie de potenţiali colaboratori, ale căror nume nu aş vrea să le dezvălui"

Zvonul potrivit căruia Grup Servicii Petroliere va cumpăra CTV-ul nu a fost confirmat, dar nici infirmat de către liberalul Constantin Matei, unul dintre acţionarii CTV Media Group SA. Dar nici de altcineva.

Acesta a recunoscut că se caută un cumpărător sau alţi acţionari pentru televiziune, însă nu a spus concret dacă GSP-ul se află pe lista potenţialilor investitori. Un singur lucru este cert: postul TV nu va fi lăsat să moară. Aşadar, liberalii speră ca, după adunarea acţionarilor, care va avea loc pe 1 aprilie, să se clarifice situaţia şi să pună din nou CTV-ul la treabă. Nici criza nu a fost scoasă de pe lista vinovaţilor pentru colapsul de la Constanţa TV, deşi cei care au fost implicaţi în proiect au şi alte variante. Însă, consilierul local PNL Constantin Matei crede că impasul economic a lovit şi televiziunea.

Costica_Matei_03.jpgTV între colegi

„Precum ştiţi, criza are efecte şi la noi, în Constanţa. În acest moment şi CTV-ul resimte problemele economice întâmpinate de toată lumea. În ultima perioadă, la uşa noastră au bătut o serie de potenţiali colaboratori, ale căror nume nu aş vrea să le dezvălui", a spus politicianul, care deţine 27,02% din CTV Media Group SA. Acesta a adăugat că şi investitorii au fost interesaţi şi au bătut la uşile CTV-ului, aşa cum şi acţionarii şi-au căutat noi parteneri de investiţie. „Numai dintre colegi", spune consilierul municipal Matei. „Dacă nu vom găsi un partener puternic care să asigure finanţarea, vom găsi cu siguranţă alţi trei sau patru, care deja şi-au arătat disponibilitatea", a mai spus Matei. Din acţionariarul CTV Media Group SA fac parte Dănuţ Antonoae Zepa, Gheorghe Albu, Baiazid Memiş, Ovidiu Cupşa, Gheorghe Dragomir, Puiu Haşotti, Mihai Lupu, Constantin Matei, Gabriel Monea, Adrian Stan, Victor Secuiu şi Fundaţia Brătianu. Printre administratori apare şi numele lui Jean-Paul Tucan, fost director liberal al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Faliment fals?!

Printr-o acţiune înaintată Tribunalului Constanţa pe 6 februarie 2009 şi care s-a concretizat în dosarul 1136/118/2009, SC Kalimera Business SRL a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă şi falimentul SC CTV Media Group SA. Acţionarul Matei spune că acţiunea este una a unui fals faliment şi este datorată unei neînţelegeri între cele două societăţi. „Firma aceasta ne-a furnizat o serie de echipamente nefiabile, neperformante, pentru care nu am dorit să eliberăm facturi. Aşa s-a ajuns la acest proces, explică liberalul. Un lucru este sigur, iar Constantin Matei îl susţine cu tărie: „CTV va exista, va funcţiona şi va fi independent". Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Adunarea acţionarilor, ce va avea loc pe 1 aprilie, de la ora 11.00.

{mos_ri:CTV}

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Gladius Maximus

10 Mar, 2009 11:49

Alooo ! Domnu Matei ! Nici macar acum in al 12 lea ceas nu sunteti treji ? Locuitorul intestinului subtire - Dom Dir Kriko inca va abureste cum a facut de la bun inceput ? Kalimera a facut traduceri pentru documentare......... echipamente si instalatii nefiabile? poate greseli de ortografie.... Neperformanta poate doar in capatul lui dom dir Kriko.... Atata cat se poate identifica un capat la anumite nevertebrate primare tubulare indeobste cunoscute ca si paraziti........ De conglomerate cu scop cerebral nici nu poate fi vorba, nici macar ganglioni....Si totusi cat are, are, brava la el.... Ia salar degeaba de un an aproape...... Pacat ca nici macar acuma dupa atata timp si nervi nu vreti sa deschideti ochii.... Exista mai multe proverbe care explica situatia in care va aflati, asa ca nu va mai mirati, cam asa ati asternut de la bun inceput, acuma stati linistiti, echipa fantastica va asigura finalul pana la capatul capatului....... Pacat, pacat de nerv si euro varsat ! Actionari CTV, dormiti linistiti, destinul croit de Kriko, Bulbi, Hutu, Vasile si inca vreo cativa, ESTE INEVITABIL!

PS

09 Mar, 2009 23:43

referitor la articolul asta, verificati va rog plangerea facut de Kalimera la Garda Financiara. Pentru ca actionarii l-au trimis pe Chircorian si l-a spaguti pe comisar!!! deci la asta l-a dus capul, da sa fac televiziunea sa mearga nu.

ha ha ha

09 Mar, 2009 20:44

v-ati dat de gol! mai independent? dar pana acum "cat de dependent" a fost?

mai independent???

09 Mar, 2009 20:35

scuzati-ma, Domnule Matei.... dar acest grad de comparatie ne cam zgarie la urechi! pentru cuvantul "independent" nu se poate folosi niciun grad de comparatie! nu se poate ca un anumit subiect sa fie mai independent decat un alt subiect! mai lasati-ne cu viclesugurile astea plicticoase (ca si promisiunile salariale), ca ne-au iesit si pe nas si pe gura! faceti curatenia in "sefia" CTV si lasati angajatii sa isi faca treaba! faceti o sedinta si cu cei aruncati ca pe niste masele stricate de incompetentul de chircorian, ascultati-i! au de spus lucruri interesante pentru urechile dvs. nu mai plecati urechile la javrele alea fara scrupule (HUTU, BULBES, STROE- nu Corneliu Stroe!!!) au spalat multe urechi parti dorsale! Nu fiti naivi, actionari ai CTV! nu va lasati cumparati ieftin de acesti microbi intestinali! daca vreti sa conduceti o tara, cum puteti fi asa naivi? sunt dezamagit de modul cum a pierdut CTV-ul cei mai buni oameni! toate leprele au ramas, iar pe oamenii cu adevarat competenti i-ati zburat!

angajat si nu prea...

09 Mar, 2009 20:22

domnul Matei stie ca banii pe care i-a adus in ctv ultima data au intrat in buzunarele producatorului general Catalin Hutu, precum si ale celorlalti baietati din clanul acestuia, Sile stroe si Bogdan Bulbes! astia erau pana ieri slugoi psd-isti, iar azi se bat cu caramida in piept ce oameni de mare importanta in pnl sunt ei! au fost si vor ramane niste personaje controversate, cu caracter duplicitar, care au sapat gropile tuturor directorilor care s-au perindat prin CTV! cu visatorul de chircorian nu prea si-au pus neuronii singuratici in functiune, pentru ca oricum e un aiurit si nu prezinta un pericol pentru realizarea intereselor lor. oricum, in cazul ctv s-a pus lupul paznic la oi! nu stiu unde le-a fost capul actionarilor! oare chiar nu isi dau seama ce greseli fac punandu-i in functii de conducere pe maimutoii astia care nu au niciun Dumnezeu!? si cand te gandesti cate promisiuni electorale am primit! pnl-isti, promiteti bani mai multi cetatenilor acestei tari, un trai mai bun, cand voi nu sunteti in stare sa oferiti salariile angajatilor din ograda voastra! va multumiti sa ii tot amarati cu amanari peste amanari! v-ati facut de ras! iar voturile noastre si ale apropiatilor nostri le-ati piredut definitiv! dar....cred ca mare majoritate a oamenilor s-a convins de politica voastra "liberala".

1 Leu

09 Mar, 2009 10:19

Sal all.Salariatii CTV se hranesc din ianuarie cu promisiuni si amenintari caci despre drepturile salariale nici nu se pune problema.Painea cea de toate zilele o vad in vitrine sau ca sa para mai reala o iau de pe youtube.Cind aveti de gind sa platiti oamenilor salariile???Din ianuarie si pina acum ar trebui sa le platiti si penalizari.

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Școala Gimnazială Nr. 22 „I. C. Brătianu” Constanța

28 Mar 2024 817

Angajări Constanța Termoficare Constanța SRL angajează. Detalii

27 Mar 2024 568

Primăria Orașului Techirghiol, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

26 Mar 2024 2392

Ședință CLM Constanța Aleșii locali vor aproba programul de acțiune destinat combaterii riscului de excluziune socială pentru 2024 (DOCUMENT)

25 Mar 2024 335

Centrul Militar Zonal Constanța angajează. Ce post este scos la concurs și cine poate participa

23 Mar 2024 832

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 556

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Cuza-Vodă angajează îngrijitor

21 Mar 2024 502

Ce sărbătoare este în calendarul ortodox, la data de 21 martie 2024?

21 Mar 2024 1117

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” scoate la concurs posturi vacante. Detalii

18 Mar 2024 857

Școala Gimnazială Nr. 29 ,,Mihai Viteazul’’ Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

18 Mar 2024 777

Grădinița cu Program Prelungit „Mugurel” Constanța angajeză. Iată postul vacant

18 Mar 2024 845

Postul Paştelui 2024 începe astăzi, 18 martie. Tradiții și obiceiuri românești

18 Mar 2024 1444

Locuri de muncă Constanța Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța face angajări

18 Mar 2024 1049

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare

17 Mar 2024 567