Consultare de piață pentru elaborare plan de acțiune pentru energie durabilă şi climă al municipiului Constanţa

⦁ Primăria Municipiului Constanța intenționează sa achiziționeze serviciul de Elaborare Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă al municipiului Constanţa
⦁ Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă (PAEDC) al municipiului Constanţa va fi realizat în conformitate cu prevederile Convenției primarilor privind Clima și Energia
⦁ Data limită de transmitere propuneri este 11.11.2021
⦁ Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronicPrimăria Municipiului Constanța intenționează sa achiziționeze serviciul de „Elaborare Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă (PAEDC) al municipiului Constanţa".

Planul de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă (PAEDC) al municipiului Constanţa va fi realizat în conformitate cu prevederile Convenției primarilor privind Clima și Energia şi va aborda atât atenuarea, cât și adaptarea la schimbările climatice înainte de 2030.

În acest sens, se organizează o consultare de piață în vederea determinării valorii estimate a planului de acțiune.

Acesta va cuprinde cel puțin următoarele informații:
- actualizarea inventarului emisiilor GES la nivel 2020 cu verificarea țintei PAED de 20% reducere față de anul de referință 2014; evaluare a situației actuale - Inventar de Bază al Emisiilor; evaluare a Riscurilor și a Vulnerabilității; scopuri și obiective clar definite; identificarea celor mai bune soluții şi oportunități pentru atingerea țintei de reducere a emisiilor de CO2 stabilită de autoritatea locală(reducerea GES cu 40% până în anul 2030 având ca an de referință anul 2014); măsurile şi acțiunile concrete de reducere a emisiilor de CO2; calendarul de realizare al măsurilor, responsabilități şi bugetele necesare pentru aceste măsuri și recomandarea surselor de finanțare necesare pentru ca măsurile şi acțiunile propuse să fie realizate.

Data limită de transmitere propuneri este 11.11.2021.

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de „Elaborare Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă şi Climă (PAEDC) al municipiului Constanţa", la adresa de mail ionut.pala@primaria-constanta.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța plătește peste 1 milion de lei pentru servicii veterinare la baza de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța

25 Mar 2023 644

Acord cadru pe 48 luni în valoare de peste 80 de milioane de lei Autocamioanele și utilajele Regiei de Drumuri și Poduri Constanța au grad de uzură de peste 75%

22 Mar 2023 804

Reprezentanții Asociației culturale Magrin vor ca o stradă din zona Peninsulară să poarte numele artistului fotograf, diplomat si filantrop. Stradelelor aflate în vizor le-au fost deja atribuite numele unor personalități locale (DOCUMENTE)

21 Mar 2023 1664

Cât costă actualizarea Planului Urbanistic General al comunei Agigea?

09 Mar 2023 836

Cerințe restrictive Procedura de achiziție organizată de municipalitate pentru amenajarea unui garaj și achiziția de autobuze electrice pentru CT BUS, atacată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (DOCUMENT)

08 Mar 2023 865

Confort Urban recunoaște Stâlpișorii ficși care blochează străzile din Peninsulă sunt instalați în baza Regulamentului de acces suspendat de magistrați!

07 Mar 2023 814

Decizie importantă luată de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Oil Terminal SA. A fost aprobat un parteneriat pentru valorificarea unui teren de 38 ha

04 Mar 2023 3990

Un fost deputat constănțean în legislatura 2000-2004 a devenit asociat și administrator la Agro Arman Taș SRL

03 Mar 2023 1180

Assivalue SRL și-a schimbat acționariatul. Legături cu compania care restaurează ansamblul Vasile Cotovu din Hârșova

03 Mar 2023 761

Continuă exodul firmelor din oraș Agenția de turism Happy Tour și-a închis punctul de lucru de la Constanța (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 1328

Firme din sfera de interes câștigă contracte la RAEDPP și Confort Urban Stere Hira, specialist în artilerie și rachete ajuns director în administrația Chițac, nu-și uită tovarășii de business!

20 Feb 2023 3741

Decizie importantă la Ameropa Grains SA! Cine l-a înlocuit pe Mihai Daniel Aniței în Consiliul de Administrație al societăţii?

18 Feb 2023 1201

S-a încheiat procesul de recrutare şi selecţie. Cine sunt noii administratori neexecutivi ai Termoficare Constanța SRL?

18 Feb 2023 1954

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu la Conferința de Securitate de la München

17 Feb 2023 632

Comuna Adamclisi vinde două loturi de teren. Când are loc licitația?

17 Feb 2023 998