Continuă distribuirea pubelelor galbene de la Polaris M Holding. Ce străzi sunt vizate astăzi

  • Compania Polaris M Holding anunță continuarea distribuirii pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case.

Astăzi, 9 septembrie 2020, sunt vizați constănțenii care locuiesc pe următoarele străzi: Despot Vodă, Lt. Mircea Berbereanu, Samuel Micu, strada Sirenei, Slt. Nicolae Roșculeț, Spiru Haret, Toma Stelian.

Pentru următoarele două zile, sunt vizate casele situate în zonele:

JOI - 10.09 - strada Alexandru Odobescu, strada Alexandru Vlahuță, strada Anton Pann, strada Cpt. Constantin Purec, strada Elena Cuza (Freamătului - I.C. Brătianu), strada George Coșbuc, strada Gheorghe Asachi, strada Grigore Alexandrescu, strada Lt. Florin Protopopescu, strada Peneș Curcanul.

VINERI - 11.09 - strada Alecu Russo, strada Bicaz, strada Bradului, strada Dr. Ștefan Stanca, strada Enăchiță Văcărescu (Freamătului - I. C. Brătianu), strada Freamătului, strada Fundătura Gării, aleea Ion Vidu, strada Lt. Petre Mănoiu, strada Matei Millo, strada Mihu Copilu, strada Mircești, strada Moților, strada Munții Carpați, strada Munții Dobrogei, strada Munții Tatra.

În eventualitatea în care, angajații Polaris nu reușesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuirea va continua în ziua urmatoare. Cele 30 000 de pubele vor ajunge îin toate cartierele de case ale orașului.

Proprietarii gospodăriilor care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor își pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în pubelă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, în acest pliant se regăsește și ziua de colectare a pubelei galbene.

Pubela galbenă va fi scoasă în fața porții și va fi ridicată în ziua menționată pe pliant. Deșeurile reciclabile vor fi colectate de către o autospecială destinată acestor tipuri de deșeuri și apoi transportate la stația de sortare și reciclare, unde vor fi resortate pe categorii și culori.

În urma procesului de reciclare se obțin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum și alte materiale.

Colectarea selectivă începe de acasă. Iată mențiunile Polaris M Holding cu privire la acest aspect:


Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton și metal;

Presați / tăiați/ striviți deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se foloseste la maxim capacitatea pubelei;

Deșeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm selectiv și, astfel, reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și, implicit, ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

‼️Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polaris M Holding O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)

14 Feb 2024 510

Constanța Cine sunt câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris (GALERIE FOTO)

08 Feb 2024 674

Polaris M Holding angajează controlori calitate

06 Feb 2024 489

Polaris M Holding angajează șoferi autogunoiere

01 Feb 2024 680

Polaris M Holding angajează încărcător frontal pentru Costinești

01 Feb 2024 593

Polaris M Holding Iată unde puteți depozita deșeurile de dimensiuni mari săptămâna aceasta!

29 Jan 2024 614

Polaris a dat startul concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”

16 Jan 2024 958

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a încheiat un contract de servicii de salubrizare pentru 2024. Detalii despre costuri și câștigătorul achiziției (DOCUMENT)

31 Dec 2023 1001

Polaris M Holding, la o lecție deschisă alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile (GALERIE FOTO)

20 Dec 2023 734

Programul de lucru Polaris în perioada sărbătorilor de iarnă

19 Dec 2023 1520

UPDATE Echipele Primăriei Constanța intervin pentru a reduce din efectele ploii și ale ninsorii, agravate de vântul extrem de puternic

26 Nov 2023 878

Polaris M Holding Grupa mijlocie „Raze marine” de la Grădinița PP nr. 6 Constanța a ajuns la stația de sortare și reciclare. Iată ce au învățat (FOTO)

27 Oct 2023 656

Zeci de preșcolari de la Grădinița Nr.44 Program Prelungit Constanța au ecologizat plaja Modern (GALERIE FOTO)

26 Oct 2023 713

Atenție! Urmează amenzile Primăria Constanța a dat peste 300 de avertismente asociațiilor de proprietari și gospodăriilor individuale pentru necolectarea selectivă a gunoiului!

22 Oct 2023 2670

Primăria Constanța a pierdut în procesul în care solicita aproape 40 de milioane de euro de la inculpații din dosarul Polaris!

10 Oct 2023 1065