Contract de peste 164 de milioane de lei Garda de Coastă va fi dotată cu o navă maritimă de patrulare şi trei şalupe de intervenţie (document)

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră anunţă achiziţia unei nave maritime de patrulare şi a trei şalupe de intervenţie, în valoare estimată de 164.875.500 de lei. Navele vor fi livrate la sediul Gărzii de Coastă, Grup Nave Constanţa, dana militară port Constanţa.
Contractul este compus din două loturi: lotul 1 - navă maritimă de patrulare şi lotul 2 - şalupă maritimă de intervenţie. Ofertele de participare la această licitaţie pot fi depuse până pe data de
18.04.2019, ora 15.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.
 
IGPF intenţionează să încheie un contract de achiziţie publică de produse ce presupune furnizarea de şalupe maritime de intervenţie, în vederea suplimentarii flotei IGPF, ce va permite desfăşurarea misiunilor specifice de supraveghere şi securizare a frontierei, în special a frontierei externe a Uniunii Europene, în vederea combaterii migraţiei ilegale, a traficului de persoane şi a altor riscuri cu impact asupra securităţii.
 
În situaţia alocării bugetului solicitat, autoritatea contractantă estimează faptul că va suplimenta contractul în perioada de 12 luni de la data semnării contractului cu două şalupe maritime de intervenţie, iar preţul unitar al acestora va rămâne ferm pe perioada clauzei de revizuire. Autoritatea contractantă precizează faptul că va utiliza clauza de revizuire pentru livrarea unor produse de ultimă generaţie ce fac obiectul opţiunii de suplimentare în situaţia în care producătorul produselor ofertate iniţial a lansat în perioada de valabilitate a contractului modele superioare celor ofertate iniţial. Aceasta clauză include şi echipamentele din dotarea şalupelor.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de atribuire sunt: inspector general - Adrian Popescu, adjunct al inspectorului general - Daniel Mincă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitație. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Captură impresionantă a Gărzii de Coastă! Ce au găsit polițiștii de frontieră într-un autotren oprit în trafic în localitatea Ovidiu (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jun 2022 1078

Garda de Coastă cumpără hrană pentru câini! Iată de la cine (DOCUMENT)

25 Jun 2022 354

​Constanța Ce firmă va furniza cartușe și accesorii pentru imprimantele Gărzii de Coastă (DOCUMENT)

11 Jun 2022 640

Zeci de migranți din Somalia, Irak, Sudan, Siria și Afganistan, descoperiți de polițiștii Gărzii de Coastă. Cine a fost trimis în judecată

09 Jun 2022 480

Marfă susceptibilă a fi contrafăcută în valoare de peste un milion de lei, confiscată de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă (GALERIE FOTO)

03 Jun 2022 483

Autoturism Mercedes Benz căutat de autoritățile din Belgia, descoperit de poliţiştii de frontieră la Năvodari

03 Jun 2022 773

Garda de Coastă cumpără motoare suspendate pentru propulsia navelor. Ce societate a obținut contractul (DOCUMENT)

02 Jun 2022 734

UPDATE Ambarcațiune cu migranți depistată pe Marea Neagră, în apropiere de Costinești (FOTO+VIDEO)

02 Jun 2022 1061

Garda de Coastă Copii de la Centrul de Plasament Micul Rotterdam, vizită în Portul Constanța (GALERIE FOTO și VIDEO)

01 Jun 2022 902

Atenție de unde luați jucării pentru copii. Ce au găsit polițiștii de frontieră într-un container sosit în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

27 May 2022 614

Migranți ajutați de două călăuze, cu o ambarcaţiune turcească, descoperiți de polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă (GALERIE FOTO)

17 May 2022 613

Poliția, în acțiune în Delta Dunării. Ce au descoperit oamenii legii (GALERIE FOTO)

16 May 2022 564

Rapoartele Gărzii de Coastă și ale AJFP Constanța, prezentate în Colegiul Prefectural Măsurile întreprinse în colectarea veniturilor la bugetul general consolidat

13 May 2022 476

Infracțiuni de braconaj piscicol pe raza de competență a Gărzii de Coastă

09 May 2022 690

Motor de barcă în valoare de zeci de mii furat din Suedia, găsit la Tulcea

09 May 2022 680