Actualitate

Contract de peste 6,1 milioane de lei Confort Urban SRL cumpără servicii privind plata parcării prin SMS (document)

Societatea Confort Urban SRL cumpără servicii privind plata parcării prin SMS. În acest sens, a fost anunţată organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii privind plata parcării prin SMS“, în valoare estimată de 6.195.582,3 lei.
 
Ofertele de participare la această licitaţie pot fi depuse până pe data de 13.07.2018, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi. Termenul-limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire este de maximum 15 zile înainte de data-limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/informaţiilor suplimentare în a zecea zi premergătoare termenului-limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
În vederea eficientizării activităţii parcărilor publice, cu taxare, din municipiul Constanţa, inclusiv a celor din staţiunea Mamaia, şi creşterii veniturilor din această activitate, este oportună şi necesară achiziţionarea de servicii şi sisteme moderne de taxare pentru plata parcării. Dintre mijloacele moderne de plată şi control al parcării, se evidenţiază, în prima fază, sistemul de plată a parcării cu ajutorul telefonului mobil. Prin implementarea acestui sistem de plată a parcării, se are în vedere scăderea numărului de agenţi de taxare din parcări, ceea ce conduce la o reducere a cheltuielilor interne aferente personalului folosit în activitatea de taxare.
 
Totodată, implementarea sistemului de plată cu telefonul mobil, faţă de celelalte sisteme de plată, necesită cele mai mici investiţii financiare şi se poate realiza în cel mai scurt timp, în teren fiind necesară doar montarea panourilor de informare pentru parcare cu plată. Locul de executare este municipiul Constanţa, inclusiv staţiunea Mamaia.
Durata contractului, a concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziţii este de 24 de luni.
 

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică sunt: Claudiu George Rădulescu - preşedinte al Consiliului de Administraţie/director tehnic, Daniel Darea - membru al Consiliului de Administraţie, Elena Vlad - membru al Consiliului de Administraţie, Marcela-Mariana Frigioiu - membru al Consiliului de Administraţie, Constantin-Florian Andrei - membru al Consiliului de Administraţie/director general, Brânduşa Mădălina Mărgărit - director economic/membru comisie, Ana Cristina Drăghici - economist viză CFP, Adrian Căpăţână - şef Birou de Sistematizare şi Siguranţă Rutieră / membru comisie, Gheorghe Bumbac - şef Birou Parcări / membru comisie, Monica Vodă - şef Birou Achiziţii / membru comisie, Lucia Andrei - şef Serviciu Tehnic - rezervă pentru preşedinte comisie, Laura Cobzaru - inginer achiziţii publice - membru rezervă comisie.
 

Condiţii pentru ofertanţi

 
Valoarea medie a cifrei de afaceri anuale globale pentru ultimii trei ani trebuie să fie de cel puţin 3.000.000 de lei. Ofertantul trebuie să facă dovada, la data-limită de depunere a ofertei, că a prestat, în ultimii trei ani, servicii similare (de ex: servicii de plată prin SMS pentru: parcare, roviniete, amenzi) în valoare cumulată de minimum 3.000.000 de lei.
 
Date din caietul de sarcini 
Oferta trebuie să cuprindă un program informatic şi echipament aferent modalităţii de plată a taxei pentru ocuparea unui loc de parcare prin intermediul mesajului text (SMS) trimis de pe telefonul mobil, gestionarea acestor plăţi într-o bază de date şi operarea amenzilor pentru neplata parcării. Sistemul va fi compus din: serviciu SMS, licenţe aplicaţie mobilă, operaţiune monitorizare activitate echipe de control în teren, înregistrare, evidenţă şi rapoarte, note de constatare, procesare note de constatare. Prin zonă se înţelege delimitarea teritorială pentru oraşul Constanţa şi staţiunea Mamaia, fiecare având coduri de zonă diferire, evidenţiate pe panourile: Parcare cu plată; spre exemplu: o oră - 194 - număr de înmatriculare pentru staţiunea Mamaia şi o oră - 621 - număr de înmatriculare pentru municipiul Constanţa.
 

Sistem implementat în septembrie 2017 

Reamintim că în luna septembrie 2018 se împlineşte un an de când Primăria Constanţa a implementat sistemul de plată a parcării prin SMS sau prin aplicaţia gratuită Tpark. Potrivit societăţii Confort Urban SRL, în municipiul Constanţa au fost incluse în sistemul de taxare prin SMS următoarele parcări: parcarea Grand de pe bulevardul Ferdinand, parcarea Romtelecom de la Poşta mare, parcarea de pe bulevardul Tomis, parcarea de la Sala Sporturilor, parcarea Beta de pe strada Ştefan cel Mare, parcarea de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ de pe aleea parcului Teatrulului „Oleg Danovski“, parcarea de la Circa Financiară de pe strada Mircea, parcarea de la Piaţa Griviţei, parcarea de pe strada Ştefan Mihăileanu/strada Constantin Brătescu, parcarea de pe strada Jupiter, parcarea de la Policlinica cu plată de pe strada Ştefan cel Mare, parcarea de la Piaţa Gorbaciov de pe strada Eliberării, parcarea din incinta pieţei Tomis 3.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citeşte şi:
 
Ce sumă a încasat Confort Urban din plata parcării prin SMS? Veniturile, în creştere. Plata prin SMS, extinsă la alte parcări

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Primăria Municipiului Constanța montează limitatoare de viteză pe strada Traian, în zona Liceului Teoretic Traian (galerie foto)

24 Sep 2018 737

RATC Constanţa. Mai multe linii de autobuz, deviate din cauza unor lucrări la partea carosabilă

17 Sep 2018 736

Constanţa Încep lucrări de asfaltare pe strada Pandurului (galerie foto)

17 Sep 2018 1099

Atenţie, şoferi! Confort Urban anunţă lucrări în zona ICIL Constanţa pentru noul magazin Lidl

13 Sep 2018 2054

Modificări la nivel de conducere în Confort Urban SRL

07 Sep 2018 364

Primăria Constanţa continuă asfaltarea în cartierul Baba Novac (galerie foto)

06 Sep 2018 1103

Continuă reabilitarea și modernizarea străzilor și trotuarelor din Constanţa. Ce străzi sunt în lucru (galerie foto)

05 Sep 2018 905

În atenţia şoferilor! Continuă asfaltarea pe bulevardul Tomis din Constanţa (galerie foto)

04 Sep 2018 704

Primăria Constanţa Trotuarele din Constanța, modernizate şi reabilitate (galerie foto)

03 Sep 2018 3009

Constanţa. Încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Tomis

28 Aug 2018 2369

Primăria Municipiului Constanța a început reabilitarea trotuarelor pe strada Ștefan Mihăileanu

28 Aug 2018 608

Lucrările de reamenajare a străzii Termele Romane, în zona Poarta 1, la final. Cum arată acum. Detalii din proiect (document + video + galerie foto)

27 Aug 2018 1765

Cum vor fi ridicate, transportate şi depozitate vehiculele staţionate neregulamentar în municipiul Constanţa? (document)

24 Aug 2018 2547

În atenţia şoferilor! Sens giratoriu nou în zona Brotăcei din Constanţa! (galerie foto)

23 Aug 2018 3865

Primăria Constanţa şi Confort Urban continuă lucrările de asfaltare în Constanţa (galerie foto)

21 Aug 2018 760

Confort Urban SRL promite „Trotuarele de pe bulevardul Aurel Vlaicu vor fi cuprinse în programul de reparaţii pe anul 2019“

21 Aug 2018 1327

Străzi din cartierul Compozitorilor, în reabilitare. Confort Urban a primit răspuns de la APM Constanța

20 Aug 2018 719

Trotuarele de pe bulevardul Aurel Vlaicu sunt impracticabile. Un constănţean, supărat rău de tot pe Confort Urban SRL

07 Aug 2018 1441

Constanţa Au fost montaţi stâlpi pe trotuarul din zona porții de acces de la Liceul Ovidius (video)

30 Jul 2018 1190

Primăria Constanța a demarat reabilitarea intersecţiei din zona Brotăcei. Aici va fi amplasat un sens giratoriu (galerie foto)

25 Jul 2018 1016

Mai multe străzi din cartierul Baba Novac, reabilitate de Confort Urban SRL. Ce autorizații de construire a emis municipalitatea

20 Jul 2018 456

A fost suplimentat numărul de benzi din intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu

20 Jul 2018 2596

Editorial În Constanţa au reapărut samsarii de locuri de parcare!

14 Jul 2018 1550

Contract atribuit de Confort Urban SRL Osimo Com şi Vesta Investment vor furniza indicatoare rutiere, sisteme de semnalizare şi separatoare de sens (document)

04 Jul 2018 782

Cu proiectu-n mână şi dezinformarea-n gură Scările de la plaja Modern, administrate de Confort Urban. Proiectul a trecut şi fără voturile PNL! (document)

04 Jul 2018 3640

SC Confort Urban SRL cumpără o autospecială pentru a ridica autoturismele parcate neregulamentar în Constanţa (document)

29 Jun 2018 856

Ce sumă a încasat Confort Urban din plata parcării prin SMS? Veniturile, în creştere. Plata prin SMS, extinsă la alte parcări

02 Jun 2018 1966

Promenada din stațiunea Mamaia, faleza Portului Turistic Tomis și plaja Modern, preluate în administrare de Confort Urban (document)

29 May 2018 1499

Asociaţia Best Events a câştigat finanţarea nerambursabilă pentru organizarea „Zilei Copilului” la Constanţa. Preşedintele ong-ului lucrează la Confort Urban

24 May 2018 1461

Restricţii de circulaţie în zona ICIL. Ce se execută pentru magazinul Lidl

22 May 2018 2448

Constanța. Proiect de sistematizare a circulației rutiere pe bulevardul Aurel Vlaicu. Detalii tehnice. Ce lucrări se vor face

16 May 2018 3082

Lucrările la magazinul Lidl din zona ICIL continuă. Ce a solicitat Confort Urban SA de la APM Constanţa

15 May 2018 2212

Lucrări de pregătire, frezare și asfaltare carosabil și trotuare în municipiul Constanţa

22 Apr 2018 1749

Se reunesc în şedinţă pe 25 aprilie Consilierii locali municipali, undă verde pentru modernizarea străzilor Termele Romane şi Traian, pe sectorul Poarta 1 Constanţa - bulevardul Tomis

20 Apr 2018 1256

Achiziţii de peste 1,3 milioane de euro Confort Urban SRL va schimba indicatoare rutiere şi sisteme de semnalizare, dar şi separatoare de sens (document)

18 Apr 2018 1281

Recondiţionare prin accesare de fonduri europene Liberalii din CLM insistă. De ce nu predă Primăria Constanţa scările de acces spre Plaja Modern către Confort Urban?

17 Apr 2018 1174

Angajaţii de la Confort Urban au turnat covorul asfaltic pe mai multe artere din municipiul Constanţa

06 Apr 2018 1775

Lucrări pe străzile din municipiul Constanța. Ce măsuri trebuie să ia operatorii economici. Poliția Locală va aplica sancțiuni

03 Apr 2018 759

Confort Urban a reluat lucrările de reabilitare a străzilor şi trotuarelor din municipiul Constanţa

01 Apr 2018 909

Începe haosul pentru şoferii din Constanţa Sens giratoriu, amenajat ca insulă circulară cu spaţiu verde, şi trotuare refăcute

08 Mar 2018 9115

Atenție, șoferi! Străzile Termele Romane și Traian din zona peninsulară a Constanței vor intra în reabilitare

06 Mar 2018 1380

Societatea Primăriei Constanţa, Confort Urban şi-a majorat capitalul social

28 Feb 2018 309

Zeci de abateri constatate de Camera de Conturi la Confort Urban SRL Cheltuieli nelegale şi venituri necuvenite încasate de la Primăria Constanţa (document)

22 Feb 2018 1318

Șantier în zona ICIL din Constanța Bretea de acces din bulevardul 1 Decembrie 1918. Cine este investitorul

10 Feb 2018 2563

Când va avea Constanţa toate străzile asfaltate Decebal Făgădău - în 2018 se vor asfalta 17 străzi din municipiu

06 Feb 2018 1376

Ca urmare a unui control al Curţii de Conturi Patru directori ai Confort Urban, chemaţi la judecată în 15 dosare (document)

15 Jan 2018 885

Confort Urban, undă verde pentru lucrări de refacere a tramei stradale în cartierul Baba Novac din municipiu

30 Dec 2017 620

Constanţa. Preşedintele Asociaţiei „Best Events“, organizatorul „Revelionului 2018“, angajat la Confort Urban şi condamnat cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor?!

18 Dec 2017 2955

Cine sunt românii care se află pe lista „Most Wanted“ a EUROPOL

15 Dec 2017 2125

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Tarom este o contabilă din Constanţa

29 Nov 2017 2306