Contracte atribuite prin achiziţie directă Vot Agency Travel a primit de la CNACN aproape 129.000 de lei

Potrivit raportului de activitate pe anul 2013 al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile (CNACN), societatea a atribuit un număr de 108 contracte de achiziţie publică, 56 dintre acestea prin achiziţie directă. Valoarea acestor contracte s-a ridicat la suma de 1.741.675,66 de lei, SC Vot Agency Travel SRL fiind una dintre firmele câştigătoare a două astfel de contracte.
Acesteia i-a fost atribuit, la 4 martie 2013, contractul pentru servicii de întreţinere şi reparaţii ale sistemului de supraveghere video, videointerfonie, alarme antiefracţie şi control acces, pentru suma de 63.916,60 de lei, fără a se desfăşura vreo licitaţie. După acelaşi tipar, la nici o lună distanţă, în data de 26 martie, Vot Agency Travel a fost desemnată câştigătoarea contractului în valoare de 64.659,58 de lei, ce prevede prestarea de servicii de „mentenanţă detecţie incendiu şi automatizări bariere“. 
Potrivit datelor înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, SC Vot Agency Travel SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Pandurului nr. 78, funcţionează din anul 2002 şi îl are, în prezent, ca unic asociat şi administrator pe Ion Gonţ. Numele acestuia mai este implicat şi în societăţile Avant Marine SRL - care prestează alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a., Big Transport SRL - care se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri, şi Malina SRL - care are ca domeniu principal de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. De asemenea, Ion Gonţ a mai fost implicat în alte două firme, în prezent radiate: M.G.M Ofimar SRL, care, la ultima înregistrare la Registrul Comerţului, în 2006, figura cu certificat de înmatriculare nepreschimbat în termenul legal, şi Marte SRL, care, în 2002, avea capital subscris sub limita legală şi despre care nu există alte înregistrări.

Societate cu situaţie financiară bună şi evoluţie lipsită de riscuri

La sfârşitul anului 2013, Vot Agency Travel SRL declara o cifră de afaceri de 552.865 de lei, un profit net al exerciţiului de 138.504 lei şi un număr mediu de cinci salariaţi. Potrivit datelor furnizate de portalul vrajitorul.eu, societatea prezintă un risc general foarte scăzut, comparativ cu firmele competitoare, având o evoluţie a cifrei de afaceri şi un randament al activelor şi al capitalurilor semnificativ mai mari decât cele ale industriei din care face parte.
Potrivit Monitorului Oficial 1587/2002, fondatorul societăţii, Matei Doru Liviu, a fost unic asociat şi administrator al SC General Service Technologies SRL (denumirea iniţială a firmei), iar obiectul principal de activitate era reprezentat de „lucrări de instalaţii şi izolaţii“. În Monitorul Oficial 577/2009, apare societatea comercială Vot Agency Travel, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Aviator Romeo Popescu nr. 18, iar în Monitorul Oficial din 3147/2010, apare, ca asociat al lui Matei Doru Liviu, Ion Donţ, în acelaşi an firma completându-şi domeniul de activitate cu transporturi maritime şi costiere de marfă. În 2011, Ion Donţ devine unic asociat şi administrator al societăţii, schimbare înregistrată în Monitorul Oficial 1982/2011, iar în Monitorul oficial 5900/2013, se completează domeniul de activitate cu activităţi de cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.