Contracte bune pe vreme de criză Şi la Domeniul Public şi Privat, şi la Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa

Biroul Român de Metrologie Legală a anunţat câştigătorul licitaţiei pentru atribuirea contractului „Lucrări de reabilitare pavilion central -  Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa”.
    

Potrivit anunţului de atribuire 142833/17.12.2013, câştigător a fost desemnată societatea Setconstruct SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bd. 1 Decembrie 1918. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 49.072,66 lei. În vederea execuţiei în bune condiţii a lucrărilor de construcţii privind „Lucrări de reabilitare pavilion central – DRML Constanţa”, Biroul Român de Metrologie Legala reprezentat prin DRML Constanţa, intenţionează să achiziţioneze lucrări de construcţii care nu au fost incluse în contractul iniţial, dar care datorita unor circumstanţe imprevizibile au devenit necesare pentru continuarea reabilitării pavilionului central. Direcţia Regională de Metrologie Legala Constanţa se află pe strada Poporului nr. 121 bis. Biroul Roman de Metrologie Legală este organ de specialitate al administraţiei publice centrale, responsabil cu asigurarea reglementarilor metrologice, mijloacelor tehnice şi acţiunilor necesare obţinerii credibilităţii rezultatelor măsurărilor, precum şi cu exercitarea, în numele statului, a controlului metrologic legal, la nivel naţional.

Despre Setconstruct SRL

Potrivit unor documente oficiale, SC Setconstruct SRL îi are ca asociaţi pe Aurelian Claudiu şi pe Cristina Mihaela Stoica. Societatea a fost înfiinţată în anul 2007, iar pe 1 noiembrie 2011 şi-a mutat sediul social pe bulevardul 1 Decembrie. De precizat că Setconstruct este campioană a licitaţiilor scoase la bătaie de Domeniul Public şi Privat Judeţean în 2011, câştigând nu mai puţin de opt contracte de lucrări care însumează milioane de lei. În 2012, societatea a câştigat şi două contracte la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale: Lucrări reparaţii capitale şi amenajări sistematizare pe verticală în baza de instruire Ceronav" în valoare de 155.538,08 lei şi „Lucrări reparaţii capitale platforma de parcare şi zid sprijin sediu CERONAV din strada Baba Novac", în valoare de 129.937,92 lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șase posturi vacante la Biroul Român de Metrologie Legală - Direcția Regională Constanța

22 Aug 2021 2070

Biroul Român de Metrologie Legală achiziţionează celulă de sarcină, necesară pentru etalonarea maşinilor (document)

12 Dec 2014 2285

Biroul Român de Metrologie Legală a deschis un proces pe rolul Judecătoriei Hârșova

13 Sep 2014 1820