Contractul de asigurare a hranei în sistem de catering, scos la licitație de Spitalul Județean Constanța. Condiții pentru ofertanți (document)

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Acord-cadru - Servicii de asigurare a hranei în sistem de catering, respectiv prepararea, livrarea și servirea hranei“. Contractul se va derula pe o perioadă de 24 de luni.
 
Valoarea acordului-cadru este cuprinsă între minimum 12.353.278,26 de lei și maximum 13.684.666,23 de lei. Societatea declarată câștigătoare va livra minimum 692.496 de porții - maximum 796.320 de porții. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 26.10.2018, ora 15,00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeași zi.
 
Societățile ofertante vor prezenta cifra medie de afaceri totale pe ultimii trei ani, care trebuie sa fie cel puțin egală cu 5.147.229,87 de lei. De asemenea, acestea vor prezenta lista principalelor prestări de servicii similare celor care fac obiectul achiziției efectuate în ultimii trei ani calculați până la data-limită de depunere a ofertelor, cu indicarea valorilor, a datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin lista principalelor prestări de servicii similare, ofertantul trebuie să demonstreze că a prestat servicii similare cum ar fi: servicii de catering, servicii de restaurant, servicii de preparare a hranei, servicii de servire a mesei cu o valoare cumulata de cel puțin 5.131.749,87 de lei (la nivelul unui contract sau al mai multor contracte), reprezentând valoarea celui mai mare contract subsecvent.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: ș.l. dr. Grasa Cătălin - manager, ec. Munteanu Natalia - director financiar-contabil, dr. Obadă Bogdan - director medical, ș.l. dr. Câmpineanu Bogdan - medic-șef Centrul de Hemodializă, as. licențiat Banu Cornelia - director de îngrijiri, ec. Butcaru-Manițiu Gabriela - Serviciul Financiar, ec. Niculescu Eugen - Serviciul Financiar, prof dr. Catrinoiu Doina - președinte comisie de nutriție, conf. univ. dr. Cristina Mihai - medic-șef secție Pediatrie, jr. Dumitrescu Bianca - șef Serviciul Achiziții, referent superior Militaru Lavinia - Serviciul Achiziții, ec. Stănculescu Corneliu - Serviciul Achiziții, ec. Furnică Marioara - Serviciul Achiziții, jr. Gherghina Carmela Endora - consilier juridic, jr. Săndulescu Mariana - consilier juridic.
 

Date din caietul de sarcini

 
Obiectul contractului constă în achiziţia serviciului de asigurare a hranei în sistem de catering, respectiv prepararea, livrarea și servirea hranei pentru pacienții internaţi în toate secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și pentru medicii de gardă. Servirea hranei - rece sau preparată se face în condiţiile respectării normelor sanitare/sanitar-veterinare, aplicabile la orice dată. Prepararea hranei se va face la sediul/punctul de lucru al prestatorului.
 
Locul de livrare este Spitalul Clinic Judeţean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu următoarele puncte de livrare a hranei: sediul SCJU, Secția Dermato-Venerice, Secția Psihiatrie Palazu Mare, Secțiile TBC Osteoarticular și TBC Pneumologie Agigea, Secția Recuperare Medicală, Fizică și Balneo Eforie Sud, Secția Oncologie (Compartiment de îngrijiri paliative).
 
Prestatorul va asigura: personal care livrează hrana în fiecare secție a spitalului și personal existent în fiecare secție care distribuie și servește hrana la patul pacientului, în condițiile respectării normelor de igienă din domeniul alimentației și conform listei cu numărul de pacienți și tipul de meniu, dată de asistenta-șefă de secție.     
 
Se va lucra o zi cu o zi și, în consecință, numărul total de personal necesar servirii mesei este de 60 de persoane la 12 ore, o persoană la 8 ore și 6 persoane pentru concediile de odihnă. Total personal necesar: 67 de persoane. Hrana va fi preparată în locația proprie a ofertantului, spațiu autorizat din punct de vedere sanitar-veterinar pentru linia de pregătire a hranei. Prestatorul este obligat să asigure în cadrul blocului alimentar unde este preparată hrana circuitele specifice prevăzute de legislația în vigoare.
 

De asemenea, prestatorul se obligă să asigure transportul hranei preparate până la spațiile de preluare ale autorității contractante, în mașini aflate în proprietatea acestuia și autorizate sanitar-veterinar, în conformitate cu normativele legale în vigoare. Prestatorul va trebui să distribuie trei mese + suplimentele pe zi. Comanda pentru numărul de porții/tip de meniu care trebui preparate și livrate se face zilnic, până la ora 15.00, de către reprezentantul achizitorului, pentru ziua următoare.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța investește în servicii de prelucrare date (DOCUMENT)

12 Apr 2024 417

Investiție de 3,2 milioane de euro la Spitalul Județean Constanța! Licitație deschisă pentru un sistem robotic dedicat intervențiilor ortopedice (DOCUMENT)

12 Apr 2024 489

UPDATE Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. A fost transportat la spital

10 Apr 2024 882

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 587

Brancardier din Spitalul Județean Constanța, acuzat de trafic de influență, achitat

02 Apr 2024 667

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

31 Mar 2024 567

Se fac angajări la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța

30 Mar 2024 1182

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 1033

Ședință CJ Constanța Aprobarea situațiilor financiare la finalul anului 2023 a instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 591

Ședință CLM Constanța Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 519

Bolile de rinichi, a opta cauză de deces la nivel mondial. Atenționările medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

14 Mar 2024 817

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă

13 Mar 2024 1083

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 654

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

11 Mar 2024 1092

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 836