Contractul de delegare a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța, contestat la CNSC

  • Achiziția publică este încă la stadiul de procedură
  • Polaris M Holding SRL a contestat la CNSC răspunsul nr.19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, emis de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”
  •  


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent decizia nr. 2.588/C7/2861,formulată de către Polaris M Holding SRL împotriva răspunsului nr.19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, emis de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, cu sediul în Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică, divizat pe loturi, având ca obiect „Contract de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecanobiologică și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța”.

Polaris M Holding SRL a solicitat admiterea contestației, anularea răspunsului nr. 19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, obligarea autorității contractante la formularea unui răspuns care să țină seama de legislația în vigoare și de practica în materie, precum și obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor efectuate pentru soluționarea contestației.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor respinge excepția tardivității contestației formulată de către Polaris M. Holding SRL, invocată de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”.
Totodată, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor respinge contestația formulată de către Polaris M. Holding SRL cu sediul în Constanța, în contradictoriu cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, ca nefondată.

De asemenea, CNSC a respins cererea contestatorului privind obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor efectuate cu soluționarea contestației, ca nefondată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 312

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 338

Justiție Constanța Soluție definitivă în procesul dintre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea și două firme

25 Mar 2024 526

Licitație organizată de Consiliul Județean Tulcea, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

18 Mar 2024 358

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 481

Justiție Constanța Transcarpat Sportours International SRL, nemulțumit de decizia CNSC privind un contract cu Academia Navală Mircea cel Bătrân

13 Mar 2024 519

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 585

Decizii CNSC Licitația organizată de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța pentru complexul de simulatoare de tragere cu armament, contestată

04 Mar 2024 586

Licitație contestată la CNSC Iridex Group Salubrizare a vrut să facă curățenie și în parcările și grupurile sanitare de pe Autostrada Soarelui! Ce verdict a primit?

03 Mar 2024 594

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 671

Soluția oferită de magistrații Curții de Apel Constanța în procesul dintre Team Force Security SRL și mai multe societăți

02 Mar 2024 497

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?

01 Mar 2024 540

Licitația pentru furnizarea stațiilor de autobuz în cadrul proiectului Smart City Murfatlar a fost contestată la CNSC

26 Feb 2024 615

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța

26 Feb 2024 846

Licitație organizată de APIA Constanța, contestată la CNSC. Ce decizii s-au luat?

26 Feb 2024 553