Contractul privind reducerea eroziunii costiere, motiv de ceartă între ABADL şi o firmă din Bucureşti

Firma CCAT Solutions Grup SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, îndreptându-se împotriva Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.
 
Prin contestaţia nr. 921/17.12.2018, înregistrată la CNSC, societatea CCAT Solutions Grup SRL a contestat documentaţia de atribuire iniţiată de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă, în vederea atribuirii unui contract de achiziţie publică, având ca obiect „Servicii de monitorizare a biodiversităţii şi calităţii apei pentru proiectul «Reducerea eroziunii costiere - faza II (2014-2020)» în etapa anteconstrucţie”.
 
Contestatoarea a solicitat obligarea autorităţii contractante să revizuiască prevederile documentaţiei de atribuire în sensul eliminării cerinţelor referitoare la experienţa şi certificările solicitate pentru anumiţi experţi, iar ca urmare a modificării documentaţiei de atribuire să se dispună obligarea autorităţii contractante de a decala termenul pentru depunerea ofertelor.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis în parte contestaţia formulată de SC CCAT Solutions GRUP SRL în contradictoriu cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral în ceea ce priveşte numărul şi tipul contractelor solicitate drept experienţă similară specifică pentru expertul non-cheie 14 - supervizor scufundare IMCA. De asemenea, a obligat autoritatea contractantă la remedierea documentaţiei de atribuire şi la decalarea termenului-limită de depunere a ofertelor conform legislaţiei incidente, în termen de 15 zile de la comunicare. CNSC a respins, ca nefondate, celelalte critici din contestaţia formulată de SC CCAT Solutions Grup SRL.
 

CCAT Solutions Grup SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stan Zamfir Razvan este asociat unic şi administrator. CCAT Solutions Grup SRL desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 358 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 57.100 de lei şi un profit de 242 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 600.988 de lei şi un profit de 429.102 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.