Cornelia Banu, noul director de Îngrijiri al Spitalului Judeţean Constanţa. Are un apartament şi două automobile (documente)

Începând cu 1 octombrie, noul director de Îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) „Sf. Apostol Andrei” Constanţa este Cornelia Banu, care, în prezent, ocupă funcţia de asistent-şef bloc operator la Secţia Clinică Chirurgie Generală. Cornelia Banu are o experienţă de peste 35 de ani în domeniul medical şi, de-a lungul timpului, a activat în secţia de Terapie Intensivă şi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SCJU Constanţa. Numirea vine după ce Cristina Asofiei, cea care a ocupat până acum funcţia de director Îngrijiri în cadrul unităţii sanitare, şi-a înaintat demisia, din motive personale.

Un apartament şi două automobile

Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2016, Cornelia Banu deţine un apartament de 93 mp, cumpărat în anul 1005. În garaj are două automobile: un Seat Altea, fabricat în anul 2008, şi un Seat Toledo, fabricat în anul 2003. Noul director de Îngrijiri al Spitalului Judeţean Constanţa nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu are conturi bancare, depozite bancare şi datorii.
 
În anul fiscal 2016, aceasta a încasat 38.779 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 19.200 de lei de la SC Posticeala Hipocrate SRL. Soţul său a adus la bugetul familiei suma de 14.600 de lei. Aşa cum reiese din declaraţia de interese completată în luna mai 2016, Cornelia Banu nu are acţiuni la nicio societate comerciala.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna mai 2015, Cornelia Banu a încasat, în anul fiscal 2014, 34.925 de lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 16.620 de lei de la SC Postliceala Hipocrate SRL. Soţul său a avut venituri de 14.600 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de noul director de Îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, Cornelia Banu, în anii 2015 şi 2016.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Județean Constanța are director îngrijiri medicale cu acte în regulă. După ce a fost organizat concurs

22 Feb 2017 15302

Spitalul Judeţean Constanţa are un nou director de îngrijiri

26 Sep 2016 3049