Coșurile stradale de sute de euro din municipiul Constanța, cel mai mare contract pe bani publici semnat de Megastol Energy SRL (document)

  • Megastol Energy este firma care a livrat cele 400 de coșuri stradale de sute de euro în municipiul Constanța
  • Valoarea contractului este de 1.171.600 lei fără TVA, fiind astfel cel mai mare contract pe bani publici pe care l-a încheiat societatea de la înființare
  • Facem mențiunea că majoritatea clienților firmei sunt administrații publice locale
  • De altfel, potrivit, www.confidas.ro,  compania Megastol Energy SRL a încheiat 79 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.516.170,23 lei fără cel semnat cu municipalitatea din Constanța
  • Potrivit extraselor ONRC și Monitorul Oficial, societatea a fost înființată pe 20.05.2016 cu denumirea Alewijnse SRL, avându-l ca fondator și administrator pe Valeriu Duțu
  • La doar o lună de la înființare, Duțu a decis schimbarea numelui societății în Megastol Energy SRL
 
Megastol Energy este firma care a livrat cele 400 de coșuri stradale de sute de euro în municipiul Constanța.

În cadrul contractului comercial, bucureștenii au avut ca terț susținător societatea Fraicom SRL.

Valoarea contractului este de 1.171.600 lei fără TVA, fiind astfel cel mai mare contract pe bani publici pe care l-a încheiat societatea de la înființare.
Facem mențiunea că majoritatea clienților firmei sunt administrații publice locale.

De altfel, potrivit, www.confidas.ro,  compania Megastol Energy SRL a încheiat 79 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.516.170,23 lei. Inițial, potrivit extraselor ONRC și Monitorul Oficial, societatea a fost înființată pe 20.05.2016 cu denumirea Alewijnse SRL(vezi secțiunea “documente+foto”), avându-l ca fondator și administrator pe Valeriu Duțu.

La doar o lună de la înființare, Duțu a decis schimbarea numelui societății prin decizia din 04.07.2021 în Megastol Energy SRL, vezi secțiunea “foto +documente”.

Cu sediul în București, pe strada Meiului nr. 37, Megastol oferă produse ca (mobilier urban, echipamente de joacă și sportive, echipamente fitness, work fit, echipamente skate) și servicii (proiectare, consiliere, ofertare, execuție și mentenanță).

În 2020, Megastol a avut o cifră de afaceri de 3.934.729 lei și un profit de 212.049 lei.

Iată o parte dintre contractile pe bani publici castigate de Megastol Energy de la înființare și până în prezent.

Administrația domeniu public sectorului 2 din București i-a încredințat nu mai puțin de 42 de contracte, potrivit datelor de pe www.confidas.ro.

Sumele variază între 134.000 lei și 5000 lei. În cadrul acestor contracte, Megastol a livrat aparate de fitness pentru balansarea picioarelor, echipamente de fitness, locuri de joacă, căsuțe din lemn, aparat cățărat sau leagăne metalice.

Pentru Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană sector 6, aceeași firmă a livrat componente similare, la fel și pentru administrația comunei Mogoșoaia de lângă Capitală.

Alte contracte au fost încheiate cu administrația orașului Titu, Servicii Local Giurgiu SA dar și clienți privați, precum: Trustul de Clădiri Metropolitane SA, Ecovol SA sau SC General Public Serv SA.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 
A fost semnat contractul pentru coșurile stradale de sute de euro! Megastol Energy SRL va încasa o sumă fabuloasă din bugetul municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.