Creşa nr. 5 din municipiul Constanţa intră anul acesta în proces de reabilitare şi modernizare

Municipalitatea achiziţionează serviciul de proiectare PAC, PT, DDE, serviciul de asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea, modernizarea si mansardarea creşei nr. 5, aleea Mimozelor nr. 4, municipiul Constanţa”.
 
Potrivit anunţului Primăriei Constanţa, este necesară întocmirea documentaţiei la faza proiect pentru autorizaţia de construire, proiect tehnic de execuţie şi executarea lucrărilor de construire. Serviciile şi lucrările se vor realiza pe etape, astfel:
- faza I - întocmire şi predare documentaţia pentru obţinerea avizelor stabilite prin certificatul de urbanism nr.2296/12.06.2018, necesare obţinerii AC, precum şi orice documentaţii necesare obţinerii avizelor/acordurilor prevăzute de legislaţie pentru creşe;
- faza II - întocmire şi predare: proiect pentru autorizaţia de construire (P.A.C.), inclusiv proiectul privind organizarea execuţiei (P.O.E.), pentru clădire; documentaţia tehnică (P.A.C) în vederea execuţiei instalaţiei de utilizare gaze naturale (I.U.G.); proiect Tehnic + Detalii de Execuţie + caiete de sarcini (PT+ DE+CS), inclusiv pentru instalaţia de utilizare gaze naturale;
- faza III - execuţie lucrări, asistenţă tehnică din partea proiectantului pe toată durata execuţiei lucrărilor, inclusiv participarea la fazele incluse în programul de control al lucrărilor de execuţie şi ori de câte ori se impune.

Se solicită o estimare a valorii serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări, în vederea determinării valorii de piaţă a acestora. Data-limită de transmitere a propunerilor este 8.02.2019, iar consultarea va avea loc pe 11.02.2019.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a creșelor (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1257

Constanța. Continuă lucrările de modernizare, reabilitare și mansardare a creșelor

05 May 2020 1754

Direcţia Generală de Asistenţă Socială se ocupă de reabilitare Care este situaţia fostei Creşe 6 din municipiul Constanţa (galerie foto)

05 Dec 2019 3065

Primăria Constanța continuă investițiile O nouă creșă a fost dată în folosință

08 Jul 2019 1987

Creşa Nr. 13, „Fluturaşii”, din cartierul CET, renovată. Cursurile se reiau pe 10 septembrie

02 Sep 2018 3746

Creşa nr. 1 din oraşul Cermavodă va fi reabilitată şi modernizată (document)

30 May 2018 2730

Proiecte importante pentru această primăvară Termica Distribuţie Năvodari SRL a pornit utilajele pentru reabilitarea tramei stradale (galerie foto)

14 Mar 2016 2044