Cu ce avere se laudă un șef de serviciu de la CN APM SA Constanța (document)

Contractul de peste 1 milion de lei atribuit de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CNAPMC) firmei SC 3 Control Construct SRL are încă ecouri. Așa cum am precizat într-un articol anterior, pe parcursul mai multor ediții, vom reveni cu declarațiile de avere ale celor care au avut un cuvânt de spus în atribuirea acestui contract.

Unul dintre membrii comisiei de analiză a ofertelor în vederea atribuirii contractului ce viza „lucrări de reparaţii pentru întreţinerea drumurilor, a platformelor, a pasajelor și a trotuarelor din porturile maritime aparţinând CN APM SA“ a fost Florin Chirilă.
Potrivit site-ului oficial, regăsim un Florin Chirilă în funcția de şef Serviciu la CN APM SA Constanța. În declarația de avere depusă în iulie 2014, acesta menţiona că este proprietarul a două terenuri intravilane, unul dobândit în anul 2004, cu o suprafață de 283 mp, iar altul dobândit în 2002, cu o suprafață de 19,64 mp. Chirilă deține ambele terenuri împreună cu soția sa, în proporții egale.

El mai deține, tot împreună cu soția, și o casă de locuit cu o suprafață de 283,08 mp, din 2006, iar din 2002, și un apartament de 57,78 mp, ambele în Constanța. La capitolul autoturisme, Florin Chirilă a menționat că este posesorul unul Ford Fiesta din 2004 și al unui Ford Mondeo din 2001. Chirilă are și datorii. Este vorba despre un credit în valoare de 150.000 de euro, contractat la UniCredit Țiriac Bank în 2008, scadent în 2033, și un altul în valoare de 19.656 de lei, contractat la BRD Groupe
Société Générale în 2013 și scadent în anul 2015.

Veniturile familiei nu sunt nici ele de neglijat. Potrivit declarației de avere depuse în luna iulie a acestui an, Florin Chirilă a adus în casă suma de 67.544 de lei, venituri din salariul încasat din funcția de şef Serviciu la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în timp ce venitul încasat de soția sa, Lidia Chirilă, director de sucursală la UniCredit Țiriac Bank, este... confidențial. Florin Chirilă a mai declarat venituri încasate și din chirie, atât de el, cât și de soția sa, câte 600 de lei fiecare. Tot la rubrica venituri figurează şi alocația fiului său, în valoare de 504 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.