Culturi de canabis, găsite de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii (GALERIE FOTO)

Imagine de la percheziție Culturi de canabis şi circa un kg de droguri au fost descoperite de poliţiştii şi procurorii de criminalitate organizată în judeţul Dolj şi judeţul Caraş-Severin, în urma unor percheziţii domiciliare. 


Oficial de la DIICOT 

La data de 22.09.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Dolj și Caraș Severin, în cadrul a două dosare în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate trei culturi de canabis (două outdoor și una indoor), totalizând 72 de plante/fragmente de plante în diferite stadii de vegetație, aproximativ 800 de grame canabis (o parte din acestea fiind ambalate în doze pentru consum, respectiv 70 de doze), resturi dintr-o cultura outdoor de canabis, 10 doze de canabis, precum și suma de 4.500 de lei.

La sediul Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că sunt implicate în activitățile infracționale. În urma audierilor, procurorii au luat măsura rețineri față de 2 inculpați.

În cursul zilei de 23.09.2022, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj care a dispus arestarea preventivă a celor 2 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Craiova, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara - Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş - Severin, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.


Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la Constanța într-un dosar de tentativă de tâlhărie calificată Doi constănțeni, acuzați că ar fi intrat în casa unei femei pe care au bătut-o (VIDEO)

18 Apr 2024 618

Știri Constanța Percheziție domiciliară în Medgidia într-un dosar penal pentru evaziune fiscală (VIDEO)

08 Mar 2024 892

Percheziții efectuate în județul Constanța și alte nouă județe pentru înșelăciune și fals

04 Mar 2024 792

Percheziții în Mureș, într-un dosar penal de organizare de lupte între câini și intervenții chirurgicale neautorizate

20 Jan 2024 688

UPDATE. Percheziție IPJ Constanța! Ar fi vizată clinica Russian Aesthetic

30 Dec 2023 2479

Percheziție la Bârlad, într-o cauză privind traficul de droguri (FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1237

Percheziție, la Brașov, în cazul unui dosar pentru corupere de minori. Persoana cercetată deținea materiale cu pornografie infantilă

23 Nov 2023 693

Jandarmii și polițiștii acționează împreună Droguri confiscate și persoane reținute în Craiova (FOTO)

01 Nov 2023 916

Percheziții la domiciliile mai multor persoane, bănuite pentru fapte de braconaj piscicol (FOTO)

28 Oct 2023 879

Dragoș Iorga - surse DNA Constanța, percheziție la un director din Ministerul Investițiilor! Iată câți bani au fost găsiți

27 Oct 2023 1885

Octogenară jefuită de două femei! Suspectele au ajuns după gratii

11 Oct 2023 746

Percheziție de amploare în Dâmbovița! Poliția descoperă o cultură de canabis și droguri de risc (VIDEO)

08 Oct 2023 832

Descoperire șocantă într-un apartament! Cruzime fără margini față de zeci de feline

06 Oct 2023 852

Percheziții în București pentru furt calificat. Ce s-a petrecut

04 Oct 2023 903

Percheziție într-un dosar de furt calificat la Constanța. Ce spun polițiștii

29 Sep 2023 1000