Cum alegi pantofii de damă pe care să îi porți la ținuta ta?


 
  • O ținută perfectă este o ținută în care pantofii sunt la locul lor - la propriu și la figurat.

  • Este extrem de important să alegi pantofii potriviți pentru a face față oricărei provocări din lumea modei, așadar asigură-te că ai acordat suficientă atenție fiecărui detaliu și pune în picioare doar acei pantofi care te reprezintă și care întrunesc toate condițiile necesare.

  • În acest articol vei descoperi câteva informații esențiale cu privire la alegerea pantofilor potriviți în funcție de ținuta pe care o ai.

Ține cont că pantofii sunt un accesoriu unic

Pantofii pe care îi porți nu numai că protejează picioarele, dar îți oferă și ocazia de a te simți bine, de a fi deosebită.
Atunci când alegi perechea de pantofi pe care ai vrea să o potrivești în mod perfect ținutelor tale, nu uita să urmărești acei pantofi care se potrivesc stilului tău.
Și pentru că fiecare persoană este unică, alege de pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/cizme-si-botine acei pantofi care consideră că îți oferă șansa de a-ți personaliza ținutele în stilul propriu. În această secțiune vei găsi o mare varietate de modele de pantofi pe care le poți alege pentru a te simți confortabil chiar și atunci când dorești să oferi ținutei tale un plus de eleganță și rafinament. 

De ce criterii să ții cont atunci când alegi pantofii potriviți?

Pe lângă aspectele legate de stilul care te reprezintă, atunci când alegi pantofii potriviți nu uita că aceștia trebuie să se potrivească în mod perfect cu piesele vestimentare alese.
Ține cont de ocazia cu care îi vei purta, dar și de perioadele de timp pentru care ai nevoie de ei.
De exemplu, dacă pentru purtări ocazionale poți alege o pereche de pantofi eleganți cu tocuri înalte, pentru purtare zilnică la serviciu poate fi dificil să faci față cu un astfel de model de pantofi, astfel că este de preferat să alegi pantofii cu platforme sau pe cei cu talpă plată. 
Bineînțeles, atunci când ai nevoie de o pereche de Papuci de casă Dama este ideal să ții cont mai ales de materialul din care sunt aceștia realizați, astfel încât să beneficiezi de tot confortul necesar pentru purtarea zilnică în interiorul casei tale. 


 

Ce tip de pantofi alegi în funcție de ținută?

Clasicii pantofi cu toc pot fi purtați atunci când dorești o ținută elegantă, având șansa de a-i asorta atât la rochii sau fuste, cât și la pantaloni pe care îi poți completa cu topuri elegante. 
Cizmele sunt perfecte în orice împrejurare și pot fi purtate indiferent de sezon, mai ales că le poți purta nu numai cu haine potrivite pentru sezonul rece, ci și cu rochii și fuste de vară. Bineînțeles, este important modul în care vei reuși să asortezi acest articol de încălțăminte la ținutele tale preferate în funcție de sezon sau de ocazie. 
Botinele sunt perfecte în sezonul de primăvară-toamnă când le poți asorta la ținute elegante sau casual.

Alege să le porți alături de o pereche de blugi sau poartă-le cu o fustă plisată sau cu o rochie cu paiete - orice combinație este posibilă. 
Alături de sfaturile legate de pantofii potriviți pentru completarea ținutelor tale, poți afla și informații despre Bomber, parka sau aviator ce geci ţi se potrivesc?
În acest fel, te poți asigura că ținutele tale sunt în tendințe și le poți alege cu încredere nu numai pentru confortul pe care îl oferă.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pantofi de damă pentru primăvara viitoare - 3 modele pe care ar trebui să le ai in garderobă

23 Feb 2022 1975

Încălțăminte din piele pentru femei - ce să alegi pentru a arăta bine?

19 Feb 2021 1467

Pantofi de damă posibil contrafăcuţi, confiscaţi în Portul Agigea

30 Aug 2014 2162