Cum să-ţi administrezi performant informaţiile Workshop organizat de Crucial Systems & Services şi ELO Digital Office România (galerie foto)

Crucial Systems & Services şi ELO Digital Office România au organizat, ieri, workshop-ul „Administrarea performantă a informaţiilor -Managementul electronic al documentelor de business“. Evenimentul a fost găzduit de hotelul Vega Mamaia. În cadrul workshop-ului, clienţii au învăţat despre soluţiile pe care le promovează direct de la vendori.

Aceasta este încă o oportunitate prin care cei de la Crucial Systems & Services oferă partenerilor şi colaboratorilor soluţii de top, tehnologii actuale, suport şi sprijin pentru achiziţiile efectuate. Prin workshop-ul „Administrarea performantă a informaţiilor - Managementul electronic al documentelor de business“, s-a urmărit stabilirea unor parteneriate de durată, precum şi o cunoaştere mai profundă a soluţiilor ELO.
„Firma Crucial oferă, pe lângă produsul sau soluţia efectivă, atât consultanţă, cât şi suportul vendorului. Aşa cum am mai spus, noi dorim să vindem companiilor mai mult decât un echipament. Dorim să îi îndrumăm în alegerea soluţiei corecte, care să răspundă exact nevoilor lor“, a declarat Cătălin Anghel, reprezentat Crucial Systems & Services. De aproape 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Crucial Systems & Services este formată dintr-o echipă unită, cu multă experienţă, care este conştientă că, în aceste zile, instruirea continuă în segmentul tehnologic este o cerinţă minimă pentru succes.

Despre ELO Digital Office România

ELO dezvoltă soluţii software, ce oferă un plus de valoare afacerii, prin automatizarea fluxurilor de lucru. Administrarea informaţiilor corporaţiei, cu ajutorul soluţiilor ELO, aduce îmbunătăţiri semnificative la infrastructura existentă, pentru a optimiza procesele de afaceri - totul desfăşurându-se mai sigur, mai rapid şi mai eficient. Tehnologia de administrare a conţinutului, cuprinsă de ELOenterprise, posedă funcţii pentru un management eficient, acces rapid şi un control securizat al informaţiei de-a lungul întregului flux de lucru. Este absolut necesar ca soluţiile ECM/DMS să fie dezvoltate în funcţie de dimensiunile şi cerinţele companiei. Având acest obiectiv în minte, ELO a dezvoltat mai multe soluţii concrete pentru fiecare tip de companie. ELO crede în dezvoltarea soluţiilor şi a produselor ce pot fi testate şi utilizate de către client, pentru dezvoltarea afacerii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.