Cunoscută prin prisma City Park Constanţa Modificări importante în Everest Investiţii şi Consultanţă

SC Everest Investiţii şi Consultanţă, firma care a vândut în anul 2013 fondului sud-african de investiţii NEPI centrul comercial City Park Constanţa, a decis revocarea administratorului Tiberiu Smaranda.
 
NEPI Bucharest Two SRL şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, asociaţi în societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, au decis, în Adunarea Generală a Acţionarilor din data de 15 ianuarie, aprobarea revocării mandatului de administrator al societăţii al lui Tiberiu Smaranda. De asemenea, asociaţii au aprobat ca Tiberiu Smaranda să fie eliberat de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii de la data ultimei descărcări de gestiune până la data revocării sale.
 
Cei doi asociaţi au mai votat împuternicirea Reff & Asociaţii SCA de a reprezenta societatea în toate procedurile legale de implementare a operaţiunilor menţionate în prezenta hotărâre la Oficiul Registrului Comerţului şi la orice alte instituţii şi autorităţi.
Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor a fost publicată în Monitorul Oficial din 28 ianuarie.

Despre Everest Investiţii şi Consultanţă SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a fost înmatriculată în anul 2005 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu nr. 301-311. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociaţi persoane juridice sunt NEPI Bucharest Two SRL, cu o parte socială (0,01% din capitalul social), şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 8.999 de părţi sociale (99,99% din capitalul social).
 
Administratorii societăţii sunt Adrian Chiriac, 
Mirela Florenţa Covaşă şi Cristian Sorin Badea. Everest Investiţii şi Consultanţă SRL se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. În anul 2014, Everest Investiţii şi Consultanţă SRL a avut 14 salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 47.011.350 de lei şi un profit de 5.836.712 lei.
 
La rândul său, NEPI Bucharest Two SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Capitalul social, compus din 964.445 de părţi sociale, este deţinut de NEPI Bucharest One SRL, cu o parte socială (0,0001% din capitalul social), şi Ne Property Cooperatief UA, din Olanda, cu 964.444 de părţi sociale (99,9999% din capitalul social). Administratorii societăţii, care se ocupă cu „dezvoltarea (promovarea) imobiliară“, sunt Mirela Florenţa Covaşă, Cristian Sorin Badea şi Adrian Chiriac.
 
Cel de-al doilea asociat, NEPI Four Real Estate Solutions SRL, a fost înmatriculat în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Capitalul social al firmei, compus din 1.000 de părţi sociale, este deţinut de NEPI Bucharest Two SRL, cu o parte socială (0,1% din capitalul social), şi Ne Property Cooperatief UA, din Olanda, cu 999 de părţi sociale (99,9% din capitalul social). De administrarea afacerii se ocupă Tiberiu Smaranda, Cristian Badea, Adrian Chiriac şi Mirela Florenţa Covaşă. NEPI Four Real Estate Solutions SRL desfăşoară „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Reamintim că fondul sud-african de investiţii NEPI a achiziţionat, în luna decembrie 2013, prin intermediul NEPI Four Real Estate Solutions şi NEPI Bucharest Two, centrul comercial City Park Constanţa, cu o suprafaţă închiriabilă brută de 29.284 de metri pătraţi, de la SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la NEPI au cumpărat şi proiectul de extindere. Precizăm că, în noiembrie 2014, societatea Everest Investiţii şi Consultanţă SRL îl avea ca asociat pe Triad Trading BV, cu sediul în Olanda 111 Hessenbergweg, 1101 BS, Amsterdam Zuidoost. După un timp, mallul a ajuns la NEPI Five Property Development SRL, firmă înfiinţată în anul 2013.
 
Aşa cum reiese din informaţiile furnizate de Registrul Comerţului, NEPI Five Property Development SRL a fost înmatriculată în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Barbu Văcărescu. Firma este deţinută de NE Property Cooperatief UA, cu 999 de părţi sociale (99,9% din capitalul social), şi NEPI Bucharest Two SRL, cu o parte socială (0,1% din capitalul social). Persoane împuternicite sunt Tiberiu Smaranda, Adrian Chiriac,
Mirela Florenţa Covaşă şi Cristian Sorin Badea.

Citeşte şi

Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (I) (galerie foto+document)
 
Concesionări şi retrocedări cu dedicaţie City Park Mall, o afacere premeditată de Radu Mazăre încă din 2000 (II) (galerie foto + documente)
 
UPDATE. Raluca Vasilescu, PR NEPI - „City Park Mall nu se extinde în parc“. City Park Mall „înghite“ şi mai mult din Parcul Tăbăcărie NEPI vrea să se extindă cu încă două corpuri. Constănţenii se pot opune! (documente)
  
Afacere dezvoltată pe teren retrocedat Au început lucrările de extindere a centrului comercial ridicat în Parcul Tăbăcărie (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi administratori ai City Park Constanţa au fost revocaţi

27 Jul 2018 3592

Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

02 Oct 2017 2974

UPDATE. Alte modificări la City Park Mall Ce a depus NEPI Five Property Development la APM Constanţa

26 Apr 2017 7622

Noi modificări la City Park Mall! Ce şi-au propus investitorii să supraetajeze

16 Feb 2017 5878

City Park Mall, din nou modificat! Cum pot influenţa constănţenii proiectul NEPI Five Property Development

09 Feb 2017 7170

Modificări la City Park Mall? Ce act a obţinut NEPI Five Property Development de la Primăria Constanţa

06 Oct 2016 6215

Au fost revocaţi trei administratori Modificări în Everest Investiţii şi Consultanţă, firmă cunoscută prin prisma City Park Constanţa

27 May 2016 4323