Dă un refresh stilului tău de alimentaţie! Casa Tradiţiilor Boiereşti are produse cu o forţă senzaţională pentru organism şi gust (galerie foto)



De curând s-a deschis magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu numărul 77, zona Trocadero. Constănţenii pot cumpăra, direct de la sursă, alimente româneşti adevărate, cum erau în vremurile de altădată, făcute după reţete păstrate cu sfinţenie, respectând natura şi tradiţiile.
 
Casa Tradiţiilor Boiereşti pune la dispoziţie o gamă variată de produse tradiţionale naturiste autohtone de calitate. Aici puteţi găsi produse cu gusturi unice, către care veţi reveni cu plăcere de fiecare dată. Smântâna, untul, caşul de capră şi caşcavalul sunt de la brandul Vlăsie. Cu siguranţă o să simţiţi diferenţa dintre un produs industrial şi unul tradiţional, de aceea, trebuie să mergeţi să achiziţionaţi aceste produse de la Casa Tradiţiilor Boiereşti.
 
Untul este de casă, are alt gust, este cu totul diferit faţă de ce se găseşte în magazine. Despre caşcavalul cu nucă putem afirma că este o adevărată raritate. Toate produsele sunt realizate manual. Vlăsie, cel care distribuie produsele în Casa Tradiţiilor Boiereşti, este singurul producător care face caşcaval tras în ceară, aşa cum se făcea pe vremuri, nu în plastic, cum se procedează acum.
 
Totodată, la Casa Tradiţiilor Boiereşti găsim produse greceşti bio care nu se vând în altă parte în Constanţa. De exemplu, oţetul-cremă bio balsamic îţi vine să îl adaugi la orice mâncare. Merge perfect la îngheţată! Sunt diferite arome: rodii, mandarine, smochine, ediţie limitată! De asemenea, mai puteţi achiziţiona din Casa Tradiţiilor Boiereşti un îndulcitor lichid, extraordinar de gustos, care poate fi adăugat în cafea, în ceai, pentru că se amestecă instantaneu şi este stabil la gătit şi la copt.
 
Mezelurile sunt cu mult superioare faţă de ceea ce este în oraş, pentru că nimic nu este industrial. Animalele care se sacrifică sunt dezosate manual, nu mecanic. Cei care livrează la Casa Tradiţiilor Boiereşti mai distribuie doar în Germania. Deci, şi din acest punct de vedere, Casa Tradiţiilor Boiereşti este unică pe piaţă.


 
Seva de mesteacăn este un alt produs unic în Constanţa. Este cunoscută pentru capacităţile sale deosebite, care au fost testate de-a lungul anilor prin numeroase studii medicale. Substanţa se poate utiliza atât intern, cât şi extern. Este un foarte bun tonic fizic şi psihic şi există mai multe studii care pun în evidenţă efectele antitumorale ale mesteacănului, în special ale sevei şi ale scoarţei acestuia. Principalul „vinovat“ pentru acest efect este un principiu activ: acidul betulinic, care se găseşte în proporţii mari în mesteacăn, mai ales primăvara. Seva de mesteacăn combate reumatismul, ajută la degresarea părului, are efecte foarte puternice de dizolvare a calculilor renali, de stimulare a activităţii rinichilor şi implicit a diurezei, combate guta, elimină pietrele la rinichi şi are o extraordinară forţă de a purifica organismul.

În Casa Tradiţiilor Boiereşti se găseşte şi apă alcalină, un produs miraculos pentru sănătate. Însă la ce foloseşte această apă alcalină? Ea conduce la neutralizarea mediului acid din organism. Acesta este favorizat de cei peste 3.000 de aditivi cunoscuţi, de lipsa totală a mişcării şi de excesul de grăsimi animale. De asemenea, dietele hiperproteice pe care le ţinem în curele de slăbire ne cresc aciditatea. Mediul acid al organismului afectează calitatea lichidelor vitale din corp, sânge şi limfă. Pe acest fond acid, apar multe boli grave, printre care şi cancerul.
 
Casa Tradiţiilor Boiereşti este autentic tradiţional, cu decoruri moderne, un magazin-muzeu menit a readuce în inimile oamenilor spiritul românesc. Merită să mergeţi şi să vă faceţi un obicei din a consuma produse tradiţionale şi sănătoase pentru organismul dumneavoastră!
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tombola verii! Produse noi delicioase în Casa Tradiţiilor Boiereşti, ce aduc constănţenilor satisfacţia gustului de odinioară! (galerie foto)

04 Aug 2016 4055

Pregăteşte masa de Paşte cu produse direct de la sursă! Casa Tradiţiilor Boiereşti a obţinut exclusivitate pe pâinea atestată tradiţional

27 Apr 2016 4229

Casa Tradiţiilor Boiereşti, exclusivitate pe seva de mesteacăn Magazinul cu produse româneşti ce face senzaţie în Constanţa

07 Apr 2016 7311

Povestea din spatele magazinului, din spatele rețetei S-a deschis Casa Tradiţiilor Boiereşti la Constanţa (galerie foto)

13 Mar 2016 16131

Puteţi cumpăra alimente cum erau în vremurile de altădată Se va deschide la Constanţa magazinul Casa Tradiţiilor Boiereşti

09 Mar 2016 15959