Dacian Cioloș „Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern”

  • Președintele USR, Dacian Cioloș a scris pe pagina de Facebook că președintele Klaus Iohannis i-a cerut în această seară să formeze un nou guvern.
Președintele USR Dacian Cioloș a declarat în această seară că președintele Klaus Iohannis i-a cerut să formeze un guvern, obiectivul fiind acela de a gestiona pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.
 
Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern.

Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.

Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. 

Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”, scrie Dacian Cioloș pe pagina de Facebook.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.