Actualitate

Dan Bigu, noul director al sucursalei CNE Cernavodă


SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informează acţionarii şi investitorii că începând cu data de 01 septembrie 2018, Dan Bigu va ocupa funcţia de Director Sucursala CNE Cernavodă ca urmare a finalizarii concursului intern pentru ocuparea acestei funcţii, în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Funcţia de Director Sucursala CNE Cernavoda este asigurată în permanenţă, potrivit prevederilor aplicabile în industrie de un expert în energie nucleară, din cadrul companiei.
 
Dan Bigu este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea de Energetica, Specializarea Centrale Nucleare si are o experienta de peste 30 in operare si productie de energie nucleara detind de-a lungul timpului functii de conducere la nivelul CNE Cernavoda si fiind recunoscut la nivel international ca expert in industria nucleara.

Dan Bigu are, de asemenea, o bogată experienţă în management şi derularea proiectelor de investiţii.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nuclearelectrica organizează o licitaţie pentru întreţinerea unui sistem de la Unităţile 1 şi 2 (document)

19 Mar 2019 452

CNE Cernavodă cumpără servicii de curăţenie pentru spaţiile de cazare (document)

06 Mar 2019 651

Kinectrics Nuclear România SRL va actualiza analizele de pericol la incendiu pentru unităţile 1 şi 2 la CNE Cernavodă (document)

24 Jan 2019 629

O firmă cu acționariat canadian a semnat cu Nuclearelectrica. Socitatea va încasa peste 49.000 de euro. Ce servicii va presta (document)

16 Jan 2019 1110

O firmă din Bucureşti încheie un nou contract cu CNE Cernavodă! Iată despre ce este vorba (document)

06 Dec 2018 616