Datini de Vin SRL are doi asociaţi noi. Cine sunt aceştia

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociatului unic al a societăţii Datini de Vin SRL din data de 11 decembrie 2018.
 
Bobeica Ghenadie, în calitate de asociat unic al firmei Datini de Vin SRL, a decis aprobarea vânzării tuturor părţilor sociale ale societăţii către terţi. De asemenea, a fost aprobată vânzarea tuturor celor 100 de părţi sociale ale societăţii către următoarele două firme străine: 70 de părţi sociale către Kanebo Investments AG, o societate cu sediul în Luxemburg, şi 30 de părţi sociale către Telor International Limited, o societate cu sediul în Isle of Man.
 
Ca urmare a acestor vânzări, Bobeica Ghenadie va înceta să mai deţină calitatea de asociat al societăţii, iar noii asociaţi vor fi: Kanebo Investments AG - cu 70 de părţi sociale, iar Telor International Limited - cu 30 de părţi sociale. Ghenadie Bobeică a fost revocat funcţia de administrator al societăţii. Acesta a fost descărcat de activitate. Karl Heinz Hauptmann a fost numit în funcţia de administrator al societăţii, cu puteri depline, pentru o perioadă nelimitată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.