Daune de 1,8 milioane euro pentru membrii familiei unei românce ucise pe o trecere de pietoni din Italia

Româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona, foto: Pexels
Un accident tragic a avut loc în Italia.

Este vorba desore o româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona.  În aprilie 2021 a avut loc accidentul: victima,A.V.S., 43 de ani, era mama a trei copii mici. Compania de asigurări a plătit acum 1 milion și 800 de mii de euro drept despăgubire membrilor familiei. Șoferița vinovată a făcut un acord judiciar pentru 11 luni închisoare pentru omor rutieră.

Tocmai plecase de la supermarket  cu cumpărăturile pentru cină: întoarsă de la serviciu, singurul ei gând era să meargă acasă la soțul ei și cei trei copii ai lor pentru a petrece seara cu familia.

Dar în acea zi de miercuri, 21 aprilie 2021, s-a petrecut o tragedie: A.V.S, o româncă de 43 de ani care locuia de peste douăzeci de ani la Nogarole Rocca, în provincia Verona, a fost lovită de o mașină la Villafranca di Verona, în via Postumia, în timp ce trecea pe zebră.

O româncă a murit în Italia, în ziua de Paște, după zece zile de chin. Femeia a lăsat în urmă trei copii



Zece zile de agonie

Femeia a supraviețuit, dar acel impact foarte violent al mașinii Toyota Yaris condus de o tânără de 26 de ani din Verona, i-a cauzat, din păcate, consecințe prea grave. A luptat între viață și moarte timp de zece zile, o bătălie care s-a încheiat în cel mai dramatic mod în Borgo Trento, în secția de terapie intensivă .


Un final care a șocat tot orașul: „Era o muncitoare foarte serioasă (era angajată a Bencarni di Pradelle, o firmă specializată în prelucrarea cărnii), se întegrase în comunitate cât a putut de bine, ea va lăsa un gol adânc”. Astfel a comemorat-o primarul, în timp ce soțul văduv și cei trei copii, care au rămas orfani de mama lor de la o vârstă fragedă, s-au cufundat în disperare.

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale




Despăgubire de 1,8 milioane de euro

Pentru membrii familiei, în ansamblu, compania de asigurări a plătit acum un milion și 800 de mii de euro drept despăgubire , chiar dacă nicio cifră – de la sine înțeles în aceste cazuri – nu va putea vreodată să închidă rana de a pierde soția și mama, scrie Corriere del Veneto.




11 luni închisoare

Tânăra șoferiță a făcut un acord cu judecătorul pentru 11 luni de închisoare pentru omor rutier. Femeia a fost acuzată „că nu ar fi adaptat viteza, că nu a menținut controlul vehiculului, că nu a putut să oprească, nedând prioritate pietonului, neîncetinind”.

În acea seară, în timp ce românca de 43 de ani era intubată și apoi transportată de urgență de salvatorii Suem la Polo Confortini cu elicopterul, tânăra de 26 de ani care conducea Toyota Yaris fusese supusă testelor de alcool și droguri, rezultate negative.

După ce a muncit în Italia, s-a reîntors în țară la cei 5 copii ai ei, lovită mortal pe trecerea de pietoni.


Sursa: gazetaromaneasca.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 399

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 268

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1801

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 659

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 765

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5203

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1937

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6232

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 646

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 549

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 245

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2940

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 336