Daune de 1,8 milioane euro pentru membrii familiei unei românce ucise pe o trecere de pietoni din Italia

Româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona, foto: Pexels
Un accident tragic a avut loc în Italia.

Este vorba desore o româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona.  În aprilie 2021 a avut loc accidentul: victima,A.V.S., 43 de ani, era mama a trei copii mici. Compania de asigurări a plătit acum 1 milion și 800 de mii de euro drept despăgubire membrilor familiei. Șoferița vinovată a făcut un acord judiciar pentru 11 luni închisoare pentru omor rutieră.

Tocmai plecase de la supermarket  cu cumpărăturile pentru cină: întoarsă de la serviciu, singurul ei gând era să meargă acasă la soțul ei și cei trei copii ai lor pentru a petrece seara cu familia.

Dar în acea zi de miercuri, 21 aprilie 2021, s-a petrecut o tragedie: A.V.S, o româncă de 43 de ani care locuia de peste douăzeci de ani la Nogarole Rocca, în provincia Verona, a fost lovită de o mașină la Villafranca di Verona, în via Postumia, în timp ce trecea pe zebră.

O româncă a murit în Italia, în ziua de Paște, după zece zile de chin. Femeia a lăsat în urmă trei copii



Zece zile de agonie

Femeia a supraviețuit, dar acel impact foarte violent al mașinii Toyota Yaris condus de o tânără de 26 de ani din Verona, i-a cauzat, din păcate, consecințe prea grave. A luptat între viață și moarte timp de zece zile, o bătălie care s-a încheiat în cel mai dramatic mod în Borgo Trento, în secția de terapie intensivă .


Un final care a șocat tot orașul: „Era o muncitoare foarte serioasă (era angajată a Bencarni di Pradelle, o firmă specializată în prelucrarea cărnii), se întegrase în comunitate cât a putut de bine, ea va lăsa un gol adânc”. Astfel a comemorat-o primarul, în timp ce soțul văduv și cei trei copii, care au rămas orfani de mama lor de la o vârstă fragedă, s-au cufundat în disperare.

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale




Despăgubire de 1,8 milioane de euro

Pentru membrii familiei, în ansamblu, compania de asigurări a plătit acum un milion și 800 de mii de euro drept despăgubire , chiar dacă nicio cifră – de la sine înțeles în aceste cazuri – nu va putea vreodată să închidă rana de a pierde soția și mama, scrie Corriere del Veneto.




11 luni închisoare

Tânăra șoferiță a făcut un acord cu judecătorul pentru 11 luni de închisoare pentru omor rutier. Femeia a fost acuzată „că nu ar fi adaptat viteza, că nu a menținut controlul vehiculului, că nu a putut să oprească, nedând prioritate pietonului, neîncetinind”.

În acea seară, în timp ce românca de 43 de ani era intubată și apoi transportată de urgență de salvatorii Suem la Polo Confortini cu elicopterul, tânăra de 26 de ani care conducea Toyota Yaris fusese supusă testelor de alcool și droguri, rezultate negative.

După ce a muncit în Italia, s-a reîntors în țară la cei 5 copii ai ei, lovită mortal pe trecerea de pietoni.


Sursa: gazetaromaneasca.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 167

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 402

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 553

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 671

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 261

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 555

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 521

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 900

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 827

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 227

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 811

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 922

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 758

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 938

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 464