De la comerţ cu materiale de construcţie, la amenajare de plajă Steel Bars DNV-Gl SRL, act important de la municipalitate



Steel Bars DNV-GL SRL, controlată de Maria Jeacă, amenajează un sector de plajă în Constanţa, obţinând în acest sens acordul Primăriei Constanţa.
 
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral Constanţa a obţinut, pe data de 21 iunie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de Urbanism nr. 2163, pentru societatea Steel Bars DNV-GL SRL. Actul are ca obiect „Amenajare plajă turistică - Constanţa II, subsector 9 - investiţie realizată de SC Steel Bars DNV-Gl SRL, conform contractului de închiriere nr. 1826/8762/AM/15.05.2013“.

Despre Steel Bars DNV-GL SRL

Potrivit Registrului Comerţului, SC Steel Bars DNV-Gl SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 320. Societatea a fost înfiinţată în anul 1998. Capitalul social subscris, de 20.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Maria Jeacă, născută pe 6.03.1950, în Baia, Tulcea. Tot ea este şi administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.