De la Primăria Cobadin a ajuns director la Litoral SA. Mastromarino, asociata Mirelei Matichescu

Administratorii societăţii Litoral SA au luat act, luna trecută, de expirarea mandatului directorului general al societăţii, Daniela-Florentina Mastromarino, începând cu data de 1.08.2019. Administratorii Litoral SA au decis ca, începând cu aceeaşi dată, să o numească în funcţia de director general al societăţii pe Daniela-Florentina Mastromarino, pentru un mandat cu o durată de 3 luni, cu o remuneraţie lunară brută în cuantum de 5.996 de lei. Mandatul directorului general încetează înainte de termen în situaţia aprobării dizolvării societăţii sau numirii unui lichidator, se mai arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.
 
Mastromarino a fost secretara Primăriei Cobadin, iar din 2013 a ajuns direct şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale de Control şi Autorizare (DGCAT) din Autoritatea Naţională pentru Turism. Împreună cu familia, directorul Litoral SA deţine Alexi’s Cereale SRL, cu sediul în Cobadin. Potrivit Registrului Comerţului, Daniela Florentina Mastromarino este asociată în Noche Caliente SRL, alături de Mirela Florenţa Matichescu, administratorul judeţului Constanţa. Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Facem precizarea că, la începutul lunii iulie, pe portalul Bursa de Valori Bucureşti, la Secţiunea Rapoarte şi Informări, a fost postat un anunţ de convocare de către Consiliul de Administraţie a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor pentru data de 13 august, prima convocare, şi 14 august, a doua convocare. Pe ordinea de zi sunt cinci puncte, dar de interes general sunt două, restul aparţinând exclusiv, administratorilor şi acţionarilor.
Astfel, la punctul 1 al ordinii de zi este trecută „aprobarea şi dizolvarea lichidării societăţii Litoral SA”, iar cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi este „numirea unui lichidator în situaţia aprobării dizolvării şi lichidării societăţii”. Convocatorul este semnat de preşedintele Consiliului de Administraţie, Veronica-Dănuţa Georgescu.  
 

Citeşte şi:

Schimbare la vârful societăţii Litoral SA. Unul dintre administratori, asociat cu Mirela Matichescu, administratorul judeţului Constanţa

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 488

CSM Constanța baschet Britney Jones, MVP în finala Cupei României, primul meci în fața propriilor fani. „Sunt entuziasmată!“

15 Mar 2024 610

Firme Constanța Noi puncte de lucru deschise de Hoteluri Restaurante Sud SA, pe litoral

01 Mar 2024 546

Farul Constanța Amintirile de aur ale lui Mihai Guriță. Finala Cupei, meciurile cu Auxerre și eurogolul său. Un atacant care lovea ca fulgerul! (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 1153

Volei Victorie senzațională! După Dinamo, CSM Constanța a învins și Steaua. În deplasare!

15 Feb 2024 724

Firme Constanța Acționarii Litoral Construct SA, convocați în adunare generală

08 Feb 2024 635

Primarul Constanței a încetat autorizația unei firme deținute de președintele CA-ului Confort Urban! S-a ajuns în instanță (MINUTA+DOCUMENTE)

06 Feb 2024 1082

Farul Constanța Fundașul Ionuț Larie, în echipa ideală a etapei a 24-a. A ajuns la șapte goluri marcate și e golgeterul „marinarilor“

06 Feb 2024 725

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1007

31 ianuarie 2024 Se joacă meciul de volei CSM Constanța - CSM București, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“

31 Jan 2024 886

Farul Constanța. Alexandru Buzbuchi a devenit goal-keeper-ul titular „Revenirea în poartă mi-a adus o bucurie imensă“ (GALERIE FOTO)

29 Jan 2024 1298

Ronaldo Deaconu, la Farul Constanța „Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni“ (GALERIE FOTO)

08 Jan 2024 990

CFR Constanța cumpără GPL de la Gaspeco L&D SA! Printre asociați, mama lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

20 Dec 2023 827

Autorizație de construire pentru ABADL! Este vizată o investiție în zona Portului Tomis din Constanța

07 Dec 2023 1180

Firme Constanța Acționarii firmei conduse de Mihaela Borcea pe litoral, se reunesc în AGEA! Iată ce vor discuta

03 Dec 2023 779