De ziua Jandarmeriei Române, avansări în grad la IJJ Constanţa şi Gruparea Mobilă Tomis Constanţa (galerie foto)

Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, trei ofiţeri - maior Davidencu Bogdan la gradul de locotenent colonel, maior SamaraStelian la gradul de locotenent colonel, maior Dinu Dan la gradul de locotenent colonel şi şapte subofiţeri: plutonier major Dumitru Mircea la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Minică Ionuţ la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Moisă Ilie Daniel  la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Sescioreanu Cristian la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Spătaru Marius la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Vizireanu Marian la gradul de plutonier adjutant şi plutonier Tudor Mădălina la gradul de plutonier major.

De asemenea, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

Avansări în grad au avut loc şi la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa. Aici a avut loc avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obţinut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată.
La ofiţeri – locotenent colonel Trancă Sorin a fost înaintat la gradul de colonel, şi patru subofiţeri: plutonier major Chivu Emanuel; Cicîrîc Adrian; Opria Felix şi Ţugurel Florin la gradul de plutonier adjutant.

Sursa foto: IJJ Constanţa

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avansări în grad ale jandarmilor din Tulcea! Câți oameni ai legii au fost promovați?

01 Aug 2023 827

Avansări în grad la termen și un nou coleg la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea (GALERIE FOTO)

01 Aug 2022 1569

Avansări în grad la Jandarmeria Constanţa, cu prilejul Zilei Naţionale (galerie foto)

03 Dec 2018 2842

Lista celor avansaţi în grad la Constanţa, de Ziua Jandarmeriei Române

04 Apr 2015 3302

Avansări la IJJ Constanţa cu ocazia Zilei Naţionale a României

28 Nov 2014 3133

Ziua Naţională a României la Constanţa Avansări în grad la GJM „Tomis” Constanţa

28 Nov 2014 3353

Buletin informativ - IJJ

31 Jul 2014 1689

Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

31 Jul 2014 2536

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa - Avansări în grad

30 Jul 2014 2642