Decizie a constănţencei Oana Lis, soţia fostului primar al municipiului Bucureşti, publicată în Monitorul Oficial

Soţia lui Viorel Lis, fost primar al municipiului Bucureşti, Oana Lacrămioara Lis, născută în Constanţa, în calitate de asociat unic al societăţii Atractiv Trading SRL, a luat o decizie importantă. Astfel, societatea va avea sediul social în Bucureşti, Calea Calaraşilor. Adina Dorica Costache a fost împuternicită să reprezinte societatea Atractiv Trading SRL, în vederea înregistrării modificării. Decizia asociatului unic al societăţii Atractiv Trading SRL, Oana Lacrămioara Lis, a fost publicată în Monitorul Oficial.
 

Atractiv Trading SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul social în Bucureşti, Calea Călăraşilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Lis Oana-Lăcrămioara, născută pe 19.03.1979, în Constanţa, este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi ale agenţiilor de publicitate.
 
În anul fiscal 2015, societatea a avut zero salariaţi şi o cifră de afaceri de zero lei. În anul fiscal 2016, firma a avut zero angajaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 38.857 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 17.229 de lei.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii importante în firma constănțencei Oanei Lis

29 Sep 2020 2514