Decizii importante luate de acţionarii Euromaterna SA. Împrumut pentru investiții în aparatură medicală de ultimă generație

  • Rușa Ion Marius și Raica Dan Mugurel, reprezentând împreună 85% din capitalul social, au decis contractarea de către a 600.000 euro pentru achiziționare  de echipamente
  • Acționarii au mai hotărât și asupra încheierii de către societate a unor contracte de garanție pentru garantarea tuturor obligatiilor rezultate din contractul de credit
  • Vă reamintim, la începutul acestui an, Euromaterna a obținut documentația de la primărie pentru modificarea sediului de pe str. Ștefăniță Vodă

 
 
Acționarii Euromaterna SA, cu sediul în municipiul Constanța, au luat câteva decizii importante în cadrul ultimei ședințe a acționariatului.

Astfel, Rușa Ion Marius și Raica Dan Mugurel, reprezentând împreună 85% din capitalul social, au decis cu unanimitate următoarele: încheierea de către societate, în calitate de împrumutat, cu BRD - Groupe Societe Generale - S.A. în calitate de creditor, a unui contract de credit, pentru contractarea de către a 600.000 euro pentru investiții (achiziționare echipamente), pe o perioadă de 60 luni.

Acționarii au mai decis încheierea de către societate a unor contracte de garanție pentru garantarea tuturor obligatiilor rezultate din contractul de credit: contract de ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor curente deschise de către societate la BRD - Groupe Societe Generale - S.A.; contract de ipotecă asupra bunurilor mobile viitoare ce urmează a fi achiziționate din credit.

După ce bunurile vor intra în proprietatea societății, acest contract de ipotecă va fi înlocuit cu ipoteca asupra bunurilor mobile achiziționate din credit.

Acționarii au mai decis împuternicirea Rușa Ion Marius, în calitate de administrator și președinte al Consiliului de Administrație să negocieze, semneze, perfecteze, elibereze întocmească contractul de credit și contractele de garanție, precum și toate actele, în vederea ducerii la îndeplinire a rezoluțiilor adoptate în prezenta hotărâre.

Decizia celor doi acționari ai Euromaterna SA în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a.
 
Vă reamintim, la începutul acestui an, Euromaterna a obținut documentația de la primărie pentru modificarea sediului de pe str. Ștefăniță Vodă.Astfel prin Autorizația de Construcție 228 din data de 22 februarie 2021, societatea dorește „modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 1734/10.11.2016 pentru „Extindere imobil existent – Spital clinic cu un corp administrativ parter, cu funcțiunea de birouri, supraetajare imobil existent – corp zonă conferină pentru funcțiunea reanimare”, prin realizarea a două spații tehnice la demisol, amplasare generator electric exterior, modificare fațade și amplasare puț alimentare cu apă menajeră”. Valabilitatea este de 12 luni.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Decizii importante luate de acţionarii Euromaterna SA. Au fost convocați în AGOA

Maternitatea Euromaterna suferă noi modificări! Document obținut de la Primăria Constanța


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 767

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1793

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 664

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 699

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 910

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 919

CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța

09 Feb 2024 485

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 513

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 740

Primăria Techirghiol scoate la licitație un contract de peste 2.1 milioane de euro. Sunt vizate lucrări pe 11 străzi din oraș!

06 Feb 2024 524

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 3765

Ședință a Comitetului Director al FPTR Problemele care blochează turismul românesc, în discuție

16 Jan 2024 647

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2256

Firme Constanța Remunerația brută depășește 15.000 lei! Directorul economic al Termoficare Constanța SRL, mandat până în aprilie 2024!

31 Dec 2023 971

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 936