Decizii importante luate de asociații firmei constănțene Transcanal SRL

  • A fost publicată hotărârea AGA a Transcanal SRL, firmă unde ACN Constanța este asociat
 
În mai 2021, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților firmei Transcanal SRL. Decizia luată de aceștia a fost publicată în Monitorul Oficial al României, pe data de 2 septembrie 2021.
 
Asociații firmei Transcanal SRL sunt First-DDSG Logistics Holding GmbH, firmă din Austria, cu sediul în Viena, care este reprezentată de către Vdovitchenko Viatcheslav, în calitate de administrator, și de către Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, reprezentată de Daniel Georgescu.
 
La ședință s-a prezentat și aprobat bilanțul și contul de profit și pierdere pentru anul 2020. Totodată, s-a prezentat raportul administratorului pentru anul trecut și s-a propus repartizarea profitului net al anului de 16.206 lei pe dividende distribuite asociaților și repartizarea dividendelor de rezervă de capital până la concurența sumei de 50.000 de euro.
 
Mai mult, s-a descărcat gestiunea pe anul 2020 și s-a încărcat cea pentru 2021. A fost aprobat planul de investiții pentru anul 2021. S-a aprobat casarea obiectelor de inventar de 7.9 milioane de lei, a mijloacelor fixe, în valoare de 10,6 milioane lei. Fondul de protocol a fost aprobat la nivelul sumei 5.435,32 lei, pentru anul 2020. A mai fost aprobată corecția adresa sediului Transcanal în Certificatul de înmatriculare.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.