Decizii importante luate de asociații Rompescador SRL

Traian-Ștefan Luchian, Maria Luchian și Nazise Cadir, asociați în Rompescador SRL, au luat, pe data de 14.06.2018, mai multe decizii importante.
 
Astfel, s-a decis retragerea din societate a asociatului Traian-Ștefan Luchian, care a cesionat părțile sociale către Maria Luchian. Cedentul, Traian-Ștefan Luchian, a transmis, iar Maria Luchian, cesionar, a preluat împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat, alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.
 
În urma retragerii, structura capitatului social de 310 lei, împărțit în 31 de părți sociale, va fi următoarea: Nazise Cadir va deține 11 părți sociale, iar Maria Luchian - 20 părți sociale. Participarea la profit și pierdere va fi: Nazise Cadir - 50% participare la profit și pierdere; Maria Luchian - 50% participare la profit și pierdere.
 
De asemenea, asociații au decis schimbarea sediului societății în Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu. Nu în ultimul rând, a fost completat actul constitutiv cu articolul 16: în cazul decesului unuia dintre asociați, societatea își va continua activitatea cu moștenitorii defunctului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hală pentru procesarea produselor piscicole în comuna Agigea. Investitorul a solicitat acord de mediu

07 Nov 2019 1665

Campus Residence SRL, firmă nouă, care se va ocupa de dezvoltare şi promovare imobiliară

20 Feb 2018 2613

Acţionariatul societăţii Rompescador SRL s-a modificat

22 Sep 2016 2333