Declarație de avere Mirabela Călin, propusă pentru postul de secretar general al municipiului Constanța

  • Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru. 
  • Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam. 
  • Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, noua propunere este Mirabela Călin. 

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru, însă aceasta nu a fost de acord cu motivele încheierii activității și cel mai probabil va contesta decizia primarului.

Mai mult, Georgiana Gospodaru a plecat în concediu și, potrivit Codului Administrativ, atâta vreme cât un funcționar public se află în concediu nu poate fi schimbat din funcție.Ieri fusese făcută o nominalizare pentru a prelua funcția. Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam, una dintre cele mai noi angajate ale primăriei Constanța și o apropiată a administratorului public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.
 
După mai multe articole publicate în presa locală, Liliana Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, primarul Chițac ar fi făcut o nouă nominalizare pentru funcția de secretar. Noua propunere este Mirabela Călin, jurist în cadrului Departamentului Juridic al primăriei Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Constanța la data de 8 mai 2020, Mirabela Viorela Călin deține un autoturism Matiz, an de fabricație 2006. Nu are imobile, datorii sau depozite bancare. În anul 2019 a obținut drepturi salariale în valoare de 49.184 de la Primăria Constanța, iar soțul ei, angajat al UM 02145 Centrul de Scafandri Constanța a obținut un venit de 74.651 lei. Cei doi copii au obținut fiecare alocații în valoare de 1536 lei. În declarația de interese completată în mai 2020, Mirabel a Viorela Călin a menționat că este membru al SLSAP. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mirabelei Călin.  



Citește și: 


Primăria Constanța joacă ping-pong cu secretarii generali. Liliana Adam s-a speriat! A fost făcută o nouă nominalizare


Declarație de avereLiliana Adam, noul secretar interimar al municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Lilianei Gheorghe, inspector al comunei Corbu (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 441

​Declarații de avere Constanța Ce avere are Violeta Daniela Sasu, consilier principal al comunei Ciocârlia (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 828

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mariei Isabela Ciorbaru, inspector asistent al comnei Seimeni (DOCUMENT)

19 Apr 2024 389

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 463

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Lilianei Michineci, membru în comitetul director la ABADL (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 467

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 598

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Preoteasa, secretar general, UAT orașul Eforie (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 523

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 537

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Mîniosu, secretarul general al UAT comuna Saligny (DOCUMENTE)

07 Apr 2024 629

Declarații de Avere Averea și interesele lui Laviniu Marian Grigorescu, șef birou la ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 529

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Elenei Giorgiana Falina, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (DOCUMENTE)

04 Apr 2024 582

Ce avere are Gigel Gabriel Lupu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral? (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 544

Anca Lungu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 592

Ce avere are Petrică Iancu, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 631

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Stelică Hagi, membru în comitetul director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 580