Declarație de avere Mirabela Călin, propusă pentru postul de secretar general al municipiului Constanța

  • Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru. 
  • Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam. 
  • Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, noua propunere este Mirabela Călin. 

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru, însă aceasta nu a fost de acord cu motivele încheierii activității și cel mai probabil va contesta decizia primarului.

Mai mult, Georgiana Gospodaru a plecat în concediu și, potrivit Codului Administrativ, atâta vreme cât un funcționar public se află în concediu nu poate fi schimbat din funcție.Ieri fusese făcută o nominalizare pentru a prelua funcția. Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam, una dintre cele mai noi angajate ale primăriei Constanța și o apropiată a administratorului public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.
 
După mai multe articole publicate în presa locală, Liliana Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, primarul Chițac ar fi făcut o nouă nominalizare pentru funcția de secretar. Noua propunere este Mirabela Călin, jurist în cadrului Departamentului Juridic al primăriei Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Constanța la data de 8 mai 2020, Mirabela Viorela Călin deține un autoturism Matiz, an de fabricație 2006. Nu are imobile, datorii sau depozite bancare. În anul 2019 a obținut drepturi salariale în valoare de 49.184 de la Primăria Constanța, iar soțul ei, angajat al UM 02145 Centrul de Scafandri Constanța a obținut un venit de 74.651 lei. Cei doi copii au obținut fiecare alocații în valoare de 1536 lei. În declarația de interese completată în mai 2020, Mirabel a Viorela Călin a menționat că este membru al SLSAP. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mirabelei Călin.  Citește și: 


Primăria Constanța joacă ping-pong cu secretarii generali. Liliana Adam s-a speriat! A fost făcută o nouă nominalizare


Declarație de avereLiliana Adam, noul secretar interimar al municipiului Constanța

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere. Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ Andreea Toader, şef serviciu, deține un apartament şi un autoturism (documente)

30 Jul 2021 567

Declarații de avere Florin Mocanu, şef serviciu în Primăria Constanţa, deține un teren intravilan, o casă şi un autoturism (documente)

16 Jul 2021 1294

Declarație de avere. Maiorul Ionuț Voicu, noul șef al ARSVOM Constanța (document)

12 Jul 2021 1390

Declarație de avere Adela Stoian, funcționarul din Primăria Municipiului Constanța, cercetat de Agenția Națională de Integritate (document)

07 Jul 2021 1560

Declarații de avere Florin Tudose, șef serviciul Disciplină în Construcții și Afișajul Stradal deține mai multe conturi bancare și terenuri moștenite (documente)

07 Jul 2021 1041

Declarații de avere. Primăria Constanța Daniel Bratu deține un teren, un apartament, o casă de locuit şi două autoturisme

06 Jul 2021 1179

Declarații de avere Ana Rodica Crăciun - șef Serviciul Stare Civilă din Primăria Constanța (documente)

30 Jun 2021 1398

„Moștenirea“ Mădălinei Ivănescu Ce avere are soțul inspectoarei ISJ Constanța găsite fără suflare alături de fiul său

28 Jun 2021 3216

Declarații de avere Marian Filip - șef Serviciul Investiții din Primăria Constanța (documente)

25 Jun 2021 819

Declarații de avere Mihaela Popescu - director executiv Direcţia Organizare Evenimente Culturale, Sportive şi Sociale din Primăria Constanța (documente)

21 Jun 2021 1378

Declarații de avere Camelia Dudaș - director executiv la Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici din Primăria Constanța (documente)

16 Jun 2021 1422

Declarații de avere Nicoleta Florescu - șef Serviciu Cadastru din Primăria Constanța (documente)

15 Jun 2021 1282

Declarație de avere Liliana Adam, noul secretar interimar al municipiului Constanța

14 Jun 2021 1705

Declarații de avere Marcela Mariana Frigioiu - Director executiv la Direcția Financiară din cadrul Primăriei Constanţa (documente)

12 Jun 2021 1526

Declarații de avere Lenuța Petcu - șef Serviciu Contabilitate din Primăria Constanța (documente)

11 Jun 2021 981