Decorație pentru colonelul Mircea Seceleanu de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța



Colonelul Mircea Seceleanu, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța a fost decorat cu Ordinul Național pentru Merit în grad de Cavaler cu însemn pentru militari.
 
Conferirea decorației s-a făcut la propunerea ministrului Afacerilor Interne, “cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea profesională și înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate”.
Luat prin surprindere, de anunțul nostru, după ce am procedat la identificarea completă a celui decorat după nume, prenume și numele tatălui, așa cum sunt regulile militare, colonelul Seceleanu ne-a mulțumit pentru comunicare și ne-a spus că nu aflase de la nimeni că va fi decorat și că desigur este o mare onoare pentru oricine nu numai pentru el un astfel de ordin.
 Potrivit CV-ului postat pe pagina oficială de internet a instituției colonelul Seceleanu este născut pe 9 ianuarie 1968, în Constanța.
În 1989 a terminat Şcoala Militară de Ofiţeri Activi, în 1999 a terminat Academia de Înalte Studii Militare Bucureşti și în 2003 este absolvent al Cursului Postuniversitar de Ordine Publică organizat de facultatea de drept din Academia " Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti.
A mai terminat în 2005 cursul de Politică Europeană de Securitate şi Apărare organizat de Jandarmeria Franceză iar din 2009 este absolvent al Seminarului Regional pentru Europa Centrală şi de Est cu privire la aspectele legale în combaterea terorismului şi gestionarea fenomenului de extremism, organizat de guvernul S.U.A. în Slovacia.
Cu același ordin a fost decorat și comandorul Ștefan Puiu adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

niran

15 Jan, 2016 19:57

bravo sa ramai acelasi om simplu si cu bun simt ovideanule

F.G.D.

15 Jan, 2016 09:09

Felicitari domnule colonel Seceleanu Mircea ! Un om cu un carecter exceptional, un bun coordonator a tuturor activitatilor, un sef de exceptie in relatiile cu subordonatii, puternic echilibrat, cinstit si corect in luarea deciziilor, nepartinitor si foarte respectuos cu toti subordonatii. Am avut onoarea si cinstea sa lucrez in subordinea domniei sale, mi-a lasat un gand frumos pentru modul exemplar de comportament. Este un om foarte inteligent si rabdator, nu ia decizii pripite si nu ia decizii razbunatoare. Are merite deosebite, stima si respect pentru asa oameni.

Articole asemanatoare

Galeria comandanților! Cine a condus Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța din 2005 și până în prezent (galerie foto)

05 Oct 2019 6349

Ce spun comandantul şi foştii comandanţi ai Grupării de Jandarmi despre ofiţerul mort ieri în accidentul din Valu lui Traian

16 Nov 2017 4990

Bogdan Florin Geană şi Forin Ţugurel din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au fost decorați

12 Feb 2016 3379

Veselie în Jandarmerie. La Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța

09 Jan 2016 4147

Maşină, casă, apartament şi teren Averea şi interesele şefului GJM „Tomis“ Constanţa, Mircea Seceleanu (documente)

26 Sep 2015 3572

Detaşamentul trei a câştigat Campionatul de minifotbal al Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța

02 Jul 2015 3175

Ofiţeri din promoţia 2014 ai Academiei de Poliţie, încadraţi la Constanţa

28 Jul 2014 3718