Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța a anunțat ,,Taxa de la Fetești va fi suspendată”




Vestea mult așteptată a fost adusă de deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța și președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților, inițiatorul acestui proiect: „Taxa de la Fetești va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul de peste brațul Borcea. Când se vrea, iată că se poate! Când există voință politică, se pot lua și decizii care să corecteze anumite nedreptăți.

Suspendarea temporară a acestei taxe este o soluție cu jumătate de măsură și nu rezolvă pe deplin modul în care antreprenorii, firmele și cetățenii din Dobrogea sunt direct afectați. Soluția pe care o susțin rămâne una clară pe acest subiect: anularea taxei de pod. Doar în acest fel vom corecta complet această anomalie legislativă instituită de Guvernul Năstase și care există de mai bine de 20 de ani. Cei care locuiesc în Dobrogea și fac afaceri în această zonă merită un tratament corespunzător.

Atât Ministerul Transporturilor, cât și CNAIR ar trebui să continue dezvoltarea, modernizarea și investițiile în infrastructura rutieră a României, prin apelul la PNRR și la fondurile europene. Sper ca această suspendare temporară să fie o lecție pentru a lua o decizie mai curajoasă la nivel guvernamental, care să vină în sprijinul locuitorilor și al capitalului românesc,” a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.