Detergenți pentru Căminul de persoane vârstnice Constanța. Ce sumă alocă SPAS


Direcția Generală Asistență Socială Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de produse profesionale (detergent) pentru mașina de spălat rufe și produse profesionale (detergent) pentru mașina de spălat vase, defalcate pe loturi.

Valoarea estimată este de 26.395,81 lei, iar termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 9 septembrie 2019. Autoritatea contractantă va atribui inițial contracte de furnizare pentru fiecare lot în parte cu o durată de 4 luni cu finalizare pana la 31.12.2019.

Contractele sunt cu caracter de regularitate, iar autoritatea contractantă optează, în condițiile impuse de art. 165 din HG nr. 395/2016, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, pentru suplimentarea la nivelul maxim prevăzut a cantităților de produse.

Dreptul autorității contractante de a opta pentru suplimentarea cantităților de produse este condiționat de existența resurselor financiare alocate cu această destinație. Prin contractele ce urmează a fi atribuite se vor asigura cantitățile de produse profesionale pentru a se asigura condițiile igienico-sanitare pentru beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice Constanța.

Persoanele din cadrul autorității contractante cu funcții de decizie sunt: Mereuță Emil, Bărbatu Andrada, Mădularu Anca, Ou Daniela, Roșu Maria, Poptile Monica, Ghiorghiță Petruța, Lazăr Cătălin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța cumpără detergenți de la o firmă din Iași (document)

22 Oct 2019 1624

Achizitie,,Detergenti speciali pentru spalari industriale" - 22.04.2010

12 Nov 2014 1244