Deținătoarea vilei turistice Mizuumi din Mamaia, Ciolacu Dumitroula-Simona, și-a deschis o nouă firmă

  • Urban Five SRL este noua firmă a lui Ciolacu Dumitroula-Simona
  • Ciolacu Dumitroula-Simona mai deține vila turistică Mizuumi, din zona telegondolă, Mamaia
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicat extrasul de Rezoluție cu nr. 22719 din data de 27 august 2021, cu privire la constituirea, înmatricularea și înregistrarea firmei Urban Five SRL.
 
Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, pe strada Viceamiral Ioan Murgescu, nr. 64A. Activitatea principală a societății va fi, conform codului CAEN, „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”. Capitalul social a fost stabilit la 300 de lei.
 
Fondator și administrator este Ciolacu Dumitroula-Simona. Conform Confidas.ro, Ciolacu Dumitroula-Simona mai este asociat unic și administrator la firma Exclusiv MS SRL, firmă cu o cifră de afaceri de 730.293 lei, înființată în anul 2007.
 
Pe societatea Exclusiv MS SRL funcționează vila turistică Mizuumi din Mamaia. Amintim că pe data de 29 ianuarie 2020, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 509, care constă în „Extindere parter - imobil existent P+4e vilă turistică Mizuumi, pentru amenajare spaţiu dependinţă (loc pentru luat micul dejun) şi refaţadizare“. Vila este situată pe bulevardul Mamaia, zona staţie telegondolă - trecere pietoni Sat Vacanţă nr. 431 A şi 431D.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Vila turistică Mizuumi din Mamaia va fi extinsă

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autorizație de construire pentru Vila Turistică Mizuumi, de pe bulevardul Mamaia, din Constanța

10 Nov 2022 1337

Vila Mizuumi din Mamaia se extinde. A obținut o autorizație de la Primăria Constanța

15 Jun 2020 2575

Vila turistică Mizuumi din Mamaia va fi extinsă

31 Jan 2020 1889